- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Radics Gibson SG-je előkerült. (???)
-
cucka
addikt
Szerintem talán egy picivel többet, mint egy bármilyen hasonló korú vintage sg.
Radics csak Magyarországon volt ismert, külföldön kb. senki se hallott róla.Az a 25-ös sorszámú Rickenbacker valószínűleg tényleg ér annyit, mint egy szép lakás, de hát ott sem Som Lajos neve miatt.
Remélem, Roger Glover nem az 1-es számú Rickiet fúrta szét, hogy belerakja a P hangszedőket. -
Eastman
addikt
-
törölt tag
Az szép, csak az a gond hogy olyanom nekem nincsen. (sajnos XDDDDD)
Ok, köszönöm szépen ezt. Most már nem én vagyok a legmalacabb.
A múltkor nem tetszett a társaságnak 1-2 poénom.
Át ne merd szerkeszteni.
(megvárhattam vna, hogy leteljen a szerkesztési időd, de úriember vagyok)
-
törölt tag
-
AKs
tag
Na ez megint két hozzászólás egymás után, de eszembe jutott ,még pár dolog.
Én akusztikus gitár vásárlása kapcsán kerültem kapcsolatba Imivel. Nem volt konkrét elképzelésem (persze előtte itthon youtube+google), mert élőben kell hallani a hangszert. Az egy dolog, hogy minden akusztikus gitárról tudott percekig beszélni (faanyag, hol gyártották, hol magasabb a páratartalom, kiszáradás stb.), de tényleg ő hordta be az újabb példányokat, amíg én próbálgattam. Azután egyszer behozott egy Sigmát, ami annyira verte a többit, hogy azt mondtam, hogy kész ez lesz. Ő erre, mivel az ára bőven az általam először mondott keret felett volt, erősködött, hogy hoz olcsóbbat. Ergo nem arra ment, hogy a végén vedd meg a legdrágábbat. Ez az eladói mentalitás annyira bejött nekem, hogy pár nap múlva visszamentem, és vittem neki egy üveg piát. Meglepődött, de örült neki. Persze a végén a Sigmát vettem meg.
-
sza.sa
tag
50-es, valóban kompakt a mérete, de már 12"-os hangszóróval szerelik. Igazából lakásba bőven elég, már 25W-os állásban is, 50W-osként berezonál már pár dolog a szobában
Nem rossz, még barátkozunk.
Szoftvere is tanulós, hangoló pl nicns a kombón, bár nekem ez nem lényeg....Egyébként tényleg, letisztult a kinézete, olyan modern rock-os. Jópofa a dönthetősége.
-
Eastman
addikt
Nem a Midnight Blues?Gary Moore "Oh Pretty Woman"
-
pliccs
újonc
Üdv,
A képen látható bal szélső gitár érdekel.
Így ennyiből tudtok mondani egy típust, vagy legalább egy márkát?
A watchmojo egyik videójának a thumbnail képe, de semmi infó nincs róla, a videóban nem szerepel és szeretném kideríteni, miféle gityó lehet.
Ugyanis nagyon tetszenek a szimmetrikus kialakítású gitárok
köszi! -
Eastman
addikt
Szerintem nem gáz, és nem is törlik.
Viszonylag "balhémentes" topic vagyunk. A zene és a hangszerek szeretete talán erősebb itt mint egymás legyűrése.
Engem nem zavar a hirdetés. Mondjuk, hogy "elegánsabb" csak egy link. Vagy egy óriáskép és alatta; nézd mim van, épp' eladom.
-
AKs
tag
Elnézést a három hozzászólásért egymás után, de eszembe jutott még néhány dolog.
A hangszerről tudok DSLR-rel készült nagy felbontású képeket küldeni (gmail javasolt), ide csak ezt a telefonos vacakot engedte feltölteni. Imbuszkulcs nem jár hozzá, anno én sem kaptam. A bundok nagyon jó állapotban vannak, az oktáv pontos, nyak egyenes.Tudok ingyen mellékelni egy erősen viharvert puha tokot. Ha eljössz, vendégem vagy kólára, kávéra. További feltétel, hogy szimpatikus legyél a kutyámnak, különben leugatja a fejedet
Hogy mennyi idős a hangszer arról fogalmam sincs, a gyári száma: 07013798x, amennyiben ez mond valakinek bármit is. Én is használtan vettem, kb. 5 éve. Több dolog pillanatnyilag nem jut eszembe.
-
AKs
tag
Folytatom...
Ár: Fix. 60e. (új ár: 105.900)
Indonéz, karcmentes, évek óta a tartóban hever (van néhány gitár itthon, azt inkább nem írnám le, hogy mennyi). Mixelt húrkészlet van rajta. A sustain állat (testen átmenő húrozás, mahagóni stb.). EMG HZ pickup-ok. A korrektség jegyében: a hangerő poti serceg, én ugyan ki nem cserélem
A személyes átvételt preferálom, Bp. Rákoskeresztúr, lakótelep. Próbálgathatod amennyi ideig jól esik, én ráérek. Laney 15W fullcső combo és 100W fullcső Marshall+1960a 4x12 láda van itthon. (azt had ne kelljen hozzátennem, hogy nem teljes hangerőn)
Vidékre KIZÁRÓLAG előreutalás, a pénz megérkezése után, GLS futárral küldöm, rendesen becsomagolva.Tel: nullahat 30 kilenszázhét 03 hetven. Ha nem érsz el, visszahívlak. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Nem életcélom a gitár eladása, és nem is kenyérre kell a pénz, semmit nem számítok be, kivéve Cindy Crawford borotvált intimrészét, azt akár egy az egyben is.
-
Skrilla
csendes tag
-
-
Humbucker
senior tag
Eléggé rendbe vannak ezek a gitárok az biztos, rosszat nem nagyon hallani róla, csak ne lenne ilyen okádék színe. Nem értem miért nem csináltak ebből pl egy sima feketét vagy fehéret,még ez a piros, meg kékes szín se az igazi, de magára a hangszerre nem igen lehet panasz, köszi azért
-
Moleman
addikt
Köszi, megerősítettél.
Azóta csak a Sigmát nézegettem, beleszerettem, pedig nem is fogtam. Láttam egy Martin-Taylor összehasonlítót, akkor esett ki a Taylor a listámról, nem tetszett a hangja.
Ezért a Martinért a fél életem eladnám (újonnan próbáltam 8 éve), ha érzésre közel van hozzá a Sigma, tökéletesen elégedett leszek vele.
Az Eldorádóban eddig nagyon gyér volt a felhozatal, bármit is akartam venni, hátha akusztikusokkal valami hasznuk is lesz, be fogok nézni. -
Eastman
addikt
No, hát ez egy meglepő fordulat...
Ma találtam a kicsikére. Rövid menzúra Eastmannek! Őt nem sajnálnám össze-vissza moddingolni. Réztőke, push-pull poti, kill switch, japán puki bele, vagy valami komolyabb, ha szélességre belefér. Hétfőn meg is ölelgetem...
Érdekes, hogy még a japán Medium Scale 628 milliméteres menzúránál is rövidebb ez a 610 millis skála.
Áldott legyen az ázsiai kollégák pici keze! Fender Csájna.
-
Bobrooney
senior tag
"A Cort-tal a fix húrláb + testen átmenő húrozás miatt szerintem egyértelműen kevesebb nyűgöd lesz (jobban tartja a hangolást ebben az árkategóriában, a sustain is jobb lesz)."
Kétlem hogy a stratoval több nyűg lenne. A jobb sustain-t meg meg kell fizeni nincs mese, tehát ezen az árkategórián majdnem felesleges. Kétlem hogy a Cort megérné a felárat, ha csak tényleg nincs szüksége a humbuckerre.
-
csadi0011
őstag
Köszönöm!
Nem gondoltam, hogy valakit foglalkoztat a dolog. Közben fejlesztgettem. Kijavítottam a hibákat, amiket találtam, meg raktam bele új dolgokat. A Link még mindig ugyan az. Nem tudom, hogy mikor töltötted le, de most felraktam a legfrissebb változatomat. Van benne Capo (nem nagy szám, de ha capoval akarsz nézni valamit, és idegesít, hogy a capo előtti hangokat is kijelöli, akkor jól jön), aztán be lehet állítani, hogy milyen fekvésben lásd a hangokat. (kb ugyan az, mint a capo, csak jobbról balra is kiüti a nem kívánt hangokat), meg egy hang transzformálót is beleraktam, ha valaki mondjuk akkordokkal dolgozik és fel, vagy le akarja vinni a hangokat, abban tud segíteni.
Ötleteket, meg kritikát elfogadok. Szívesen megpróbálok megoldani bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged