- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
-
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
Eastman #15391 üzenetére
Igen, nagy része volt már. Épp ebben próbáltam segíteni, hogy beállítsa a nyakat, meg a többit. De nyilván jobban ért hozzá egy hangszerész.
Amúgy nem tudom hova tenni a hozzászólásod hangnemét, bár lehet csak én veszem magamra.Igen, valszeg rossz napod van, nem szoktál ilyen lenni.
-
válasz
Eastman #15391 üzenetére
egy órát töltöttem kedvenc gitár szervizemben, és próbáltuk belőni a gitárt. nem hülyék vagyunk és a hallásunkkal sincs probléma. most ép 62es húr van fent, leeresztett hangszedővel, és csak üresen pengetve lebeg be a hangja és akkor sem egyből. több mint valószínű, hogy itt a gitár saját rezonanciája zavar be azon a frekin. minden más fekvésben okés a téma. én inkább annak hiszek aki évtizedek óta ezzel foglalkozik. na meg magamnak. písz
-
nesa
veterán
válasz
Eastman #15358 üzenetére
Igen, lattam is ahogy PRS ezeket CNC-vel csinalja.
En tudom hol talalsz hasonlo epitesu stratot maha test juhar top.... sun burst... -
nesa
veterán
válasz
Eastman #15356 üzenetére
Asztalos, de ez csak hobby hogy hangszert faragok, kozel all egymasoz a ketto felszereltsegbe plane gepekbe, csak az egykikbe lehet komprumiszum a munkaba, a masikba meg nem.
Bal es jobb oldalon langnyelves ill kagylos juhar vagy valaki javornak hivja, kozepen meg egy maha csaladba tartozo fa, a szebbik fajtabol.
-
nesa
veterán
válasz
Eastman #15264 üzenetére
Ha ilyesmit szeretnel.
-
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Eastman #15257 üzenetére
Nem tudom rosszat nézek-e de a 3. videó végén játszik rajta, és rakott fel egy tesztet is róla.
Brutálisan sok energiát rakott bele, minden tiszteletem az ilyen embereknek. -
nesa
veterán
válasz
Eastman #15254 üzenetére
Eztmar lattam kb mikor felrakta rengeteget gondolkoztam ezen az 1db fan de ennek ezer buktatoja van, azon kivul hogy biztossan igy adja a legjobb hangot a fa, ellenben amikor egy 30 eve szarado padlot elvagok es masnapra faszan elhajlik akkor az sejtet valamit arrol miert nem jo ez igy, ill jo csak oroszrulett vagybejon vagynem a tobb darabbol ragasztassal iszonyt mod lehet stabilizalni a fat.
Ne felejtsuk elo anyag, ami ha ugydont vetemedik viszon ha tobb darabbol szakszeruen van forgatva ha az egyik db ugydontene hogy o ugyan vetemedni kivan a tobbi megalljt parancsol neki.Egyebkent a csavo ver profi , en is ilyen marroagyat csinaltam.
Itt jol latszik mennyi sablont kell kesziteni meg szerszamot mire minden faszan ugy mukodik hogy a hiba lehetosege 100% kizarva, mert itt nem lehet hibazni.
-
nesa
veterán
válasz
Eastman #15101 üzenetére
A dremel sajnos leegett vagy valami gebasz van vele ossze vissza jar a fordulat es piszokul melegszik kb kuka kene venni masikat.
Nemtudom gibson feliratot lehet venni keszen kagylobol is, most majd elmegyunk pihizek kicsit hatha megjon az isteni szikra.
Ekkora feliratot mennyiert lezereznek ki, nemtudod?
(#15103) nap
-
nesa
veterán
válasz
Eastman #15043 üzenetére
Nem rossz, de nekem az eredeti is tetszik.
Ehez mit szolsz nekem nagyon zene!
-
-
M3aN
senior tag
válasz
Eastman #14867 üzenetére
Az a House MD. rész jutott eszembe, amikor Wilson ellopta House gitárját, és a fenyegetései közé tartozott, hogy tudja-e milyen hangja van a húroknak ha szakadásig feszítik?! Mellesleg pont egy Flying V gitár volt...
Szerk.: Ezek az utólagos tremoló bizgentyűk nem rontják az alapvető hangzását a gitárnak egyébként?
-
nesa
veterán
válasz
Eastman #14828 üzenetére
Ez mar tokeletessen hozzavan csiszolva a nyakhoz igy a helye adott, oda ragasztom ahova akarom, kis idot raszanva 1-2 szazad pontossan tudok ragasztani, ennek egy fontos feltetele van hogy kozben senki ne zavarjon mert kapkodni nem jo.
Ugy nemlehetne bevagni a bundok helyet hogy a nyakon van, ill belehet de 120k er lattam alkalmas szerszamot de azert is csinaltam igy mert igy kell ha kicsit szuk a bevagas a sok bund nagyon fesziti a fat es meggorbul amit ilyen helyzetben lehet orvosolni ellenben ha hatratekeri a nyakat a feszultsegtol akkor utanna lehet csak a nyak csere segit, de nagyon pontos lett a sajat keszitesu bundozo teljessen egyenes maradt.
(#14830) madgie
En is -
-
nesa
veterán
válasz
Eastman #14716 üzenetére
Ezt meg fel kell vagni, elvileg ragaszthato teljessen szaraz anyag van most kb 10 gitar toppra valo anyagom de szeintem a kuszob is ilyenbol lessz itthon ha veszek meg ilyen cuccot.
Akarok maganak par legendas gitart kesziteni ami tervben az 2-3 kolonbozo les paul , kene egy nagyonbaba telecaster ilyen 3D toppal talan egy explorer is tetszene , meg gondolkodom ezen a mareaux soprano basson.
-
izomhod
őstag
-
M3aN
senior tag
válasz
Eastman #14613 üzenetére
Én azért gondolkoztam az internetes rendelésen, mert amilyet én szeretnék azt tutira veszem hogy nincs a helyi hangszerboltban (Cort Co-Jade1) és netes rendelés esetén ugye van egy 8 napos intervallum, amin belül visszamondhatod a vásárlást, és az eladó visszavásárolja a hangszert. Nem kell megindokolni sem hogy miért állsz el a vásárlástól.
-
theiron320
aktív tag
válasz
Eastman #14613 üzenetére
Akartam egy második gitárt, tulajdonképpen az aria is elég lenne, de azért van különbésg a kettő között.Voltam az üzletben ahonnan rendeltem és tesztelgettem a gitárokat, láttam milyen finoman bánnak vele ezért is rendeltem innen. Valóban ha lett volna rá lehetőségem konkrétan vettem volna meg a gitárt de csak így tudtam.
-
atidzsiforc
őstag
-
nesa
veterán
válasz
Eastman #14576 üzenetére
Szep ez a feher de en inkabb a fara szavazok feherbol mind egyforma viszont a fanal a termeszet nem ismetli onmagat.
Igy gondoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest