Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCorey
csendes tag
Sziasztok.Végre rábukkantam egy ilyen fórumra is hála

8 éve gitározok,3 éve egy SX gitáron játszok,most látom úgy,hogy megérett a gitár egy cserére,gyakorlásra jó gitár ez is,de tovább akarok lépni,most úgy döntöttem,hogy egy olyan 100-asért vennék magamnak egy gitárt,a használt gitár se okoz problémát.
Főként torzítóval szoktam játszani,ezért valami rock-osabb gitárt keresek.A Cort gitárjait nézegettem,ott van kínálat bőven.Lehet,hogy ez így kevés információ nektek,de ez alapján merre keresgéljek szerintetek?Mik azok amiket kerülni kell,illetve ebbe az árkategóriába mi az amivel nem nyúlhatok mellé?Milyen gitárt ajánlanátok ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zowie EC2-DW
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Deepcool Mystique 360 AIO hűtő
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest