- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Eastman #26604 üzenetére
Amely _egyértelműen_ meghatározza egy zenemű tempóját.
Ezt nem is kétlem, hogy egy adott zenemű tempóját egyértelműen meghatározza. Csak ilyen adott zeneműről az ominózus hozzászólásban nem esett szó.
Ha pedig általában nézzük zenedaraboknál, akkor igen, az egy gyors tempó. Metronóm melletti skálázásra viszont már nem feltétlen igényel túl nagy erőfeszítéseket a zenész részéről, és miért is ne beszélhettem volna erről? Hiszen a hangszeres gyakorlásnál szerintem elég megszokott dolog a skálázás. Lehet, hogy pongyolán használtam egy fogalmat (bár tisztáztam akkor ott), de akkor azt kell mondani, hogy azt így nem használjuk, ha pedig ez elkerüli a figyelmet, lehet kérdezni, de indulatosan nekirontani egy ismeretlennek, hogy hazudik, vetít.
(#26605) ayy_lmao:
Inkább egy másik gitár lenne az ideális, de használtba tapasztalatlanul nem nagyon merek beleugrani. Inkább újat (azt már eldöntöttem, hogy elektromosat) vennék, ami használható. Nem akarok vele fellépni, az a lényeg, hogy lehessen vele fejlődni otthoni gyakorlással.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest