Hirdetés
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Régebben olvasgattam a topicot, akkor még csak tervben volt a gitározás. Pár hét akusztikus gyakorlás után úgy adódott, hogy megkaptam egy levetett Slammer-t és egy kis Laney erősítőt. Na innentől bekattantam és elkezdtem júniusban tanárhoz járni, heti egy órában. Rengeteg házit kapok, skálázás, akkordok, ritmusra pengetés és persze könnyebb dallamok. Soha nem tanultam zeneelméletet, ezért picit nehezemre esik átlátni a hangokat a húrokon.
Jelenleg a 7-es akkordoknál tartok, de a mérnök agyammal nem bírom felfogni, hogy jön ki egy dúr, vagy moll hangból a 7-es változat
Persze, bemagolni a legkönnyebb, de azért szeretném átlátni mi miért van úgy. Nincs esetleg valakinek erről valami leírása, vagy egy "egyszerűbb elmélete"? 
Új hozzászólás Aktív témák
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, bemagolni a legkönnyebb, de azért szeretném átlátni mi miért van úgy. Nincs esetleg valakinek erről valami leírása, vagy egy "egyszerűbb elmélete"?