- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
hfrankee #39873 üzenetére
Ennyi idő alatt ki is próbálhattad volna
Nekem az alsóra van kötve az előlapi kivezetés, mivel a felső képen levőt lefoglalja a tuner.
De szerintem tök mindegy.Hoppá, a felső az nem bemenet?
mod1:
megnéztem, nem azremélem jól láttam
mod2:
Mindent elhiszek, nekem is néha szól a füles, néha meg nem.
A hangeszköz kezelőfelületén tiltsad le az előlapi kimenet érzékelését.
Ez néha be szokott jönni -
proci985
MODERÁTOR
-
JaniS
senior tag
válasz
hfrankee #37466 üzenetére
Szerintem a BIOS frissítés volt hibás, azért nincs POST. Mivel ennek a lapnak nincs dual BIOS-a, csak Virtual Dual BIOS, ezért nagy valséggel a BIOS chip külső írása lesz a megoldás, vannak akik foglalkoznak vele. (A Virtual Dual BIOS a vinyón hozza létre a BIOS image fájlt, de ha tudta volna, már visszaolvasta volna...)
JaniS
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hfrankee #37461 üzenetére
van másik vidkarid tesztelni (pl szekrény mélyén az S3virge...)? 6/8 pinesek be vannak dugva? vidkari hűtése nem mozdult be? vidkari hűtése felpörög? nem húztál ki véletlenül valamit? ilyen röviden vidkari megindul majd áll nekem akkor volt, amikor nem érintkezett a hűtő a GPUval... ebben az esetben ez eléggé valószínűtlen ugyan, de az is hasonlót csinál.
szerintem is teszteld le másik karival is, ha van rá lehetőség (ha pcios, akkor eleve két légy egy csapásra).
más:
p35-ds4 rev2.1 uccsó biossal, geil BD 4x2gb 800cl5. FSB 266. Vram +0.10, NB +0.10, proci érdektelen, többi alapon.memek 5-15ön mennek, jelenleg 3.2es strappel 889en, win7 memtest szerint stabilan. kell valami mást is nézni ilyenkor, vagy örülhetek? ráeresszek biztos ami biztos alapon egy blendet?
próbálkoztam 4.0ás strappel, de az 1066on postolt, majd az oprendszernél elgondolkodott a boot.ini behozása helyett. ott Vram +0.15öt kapott. ilyenkor mit és mennyit kéne állítani (jól érzem, hogy az NBnek kéne némi nafta)? az egyik mem az 1000et biztos vitte, a másik fenetudja. hűtés tekintetében se hőpajzs, se direktventi (ac7 mögöttük van mondjuk). 889 és 1066 között persze nincs osztás.
aztán: amiatt húzogatok, mert 5Vn van a tápban elég sok tartalék, a bott meg sokáig tart és reagálhatna jobban is (pl 1333mas FSB és 1000res ramok esetén sokkal jobb volt a dolog). a vinyó egy 20as seagate, de nem az a szűk keresztmetszet. szerintetek induljak el pl a 8x300/9x300 irányba (de, akkor az üres terhelésem is nőhet 1-2 wattal), és strappoljak úgy, vagy csak a memrántás is elég lehet?
-
válasz
hfrankee #37454 üzenetére
Ha nem beep-el egy rövidet, akkor nincs POST se, ugyanakkor, ha nincs egyéb siporászás, az inkább azt jelenti, hogy a BIOS frissítés körül támadt valami gubanc, hiszen ezek szerint a lap az, ami nem kel életre, nem a VGA. Ha ugyanis a VGA-nak lenne baja, akkor a POST megállna a videokártya ellenőrzésekor, és, ha hibát észlel, a megfelelő füttyögéssel tudatná (asszem 3 hosszú, majd szünet és 9 hosszú). Másik VGA-val ki kellene próbálnod első körön.
-
sz.j
nagyúr
válasz
hfrankee #37202 üzenetére
Csak egy oldalt kellett volna visszaolvasni, de parancsolj: BIOS frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest