- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Be, C1E és EIST enabled és kész. DES ugyan azt csinálja, csak le lő pár fázist is és lejebb veszi mégjobban a feszt üresjáratban.
mod:
Chaser: Hát, sztem necces de úgyis kiderül mennyire elég a 7700Cu. Esetleg kérdezz be a procihűtős topikba.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én Vista alatt használtam, EP35-DS3 recsegőjét, működött tökéletesen, hiba nélkül. Csak annyi volt a különbség, hogy én digin használtam, de hangeszközök között ott volt a lehetőség, hogy átrakhassam analógra, csak nekem sztem halott az analóg kimenet a lapon, mert bekötöttem, és csak recsegett... Aztán ment vissza digire, meg mostmár Audigy van a gépben.
-
thlacko
csendes tag
Helló,
Nálam ugyanez a probléma már 2* előjött, új xp sem oldotta meg, forumokon nem találtam megoldást. Használtam a gépet pl film, rádió, mp3, és mikor a másik progit indítottam, megnémult a gép. Volt, hogy a gyári driver sem ment fel, új xp-nél meg azt írta, h az eszköz nem indítható el. Nekem csak a mindenféle innen-onnan szedett driver oldotta meg a gondom, de sztem nem véglegesen.
Segíteni nem tudtam,de ez a "probléma" nálam is fenn áll. Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest