- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Annak a hőfoknak köze nincs az NBhez...
Ha az alaplapira gondolsz...Lap alja...
-
smiti
veterán
már anno amikor először feltelepítettem a Win7-t az előző lapomra már akkor sem vettem elő az alaplapi telepítőt. Most is gondolkodott a rendszer kb.5 percig, de azóta is szépen fut, meg a prime95-t is ráeresztettem de nem hibázott az sem . Indul az összes alkalmazásom és a játékok is futnak szépen gond nélkül.
mod.: ami még tetszik, hogy végre az everest szerint nem 103 fokos a procihőmérséklet.
Az alaplapéra egyébként jó a 38 fok ? -
Pala
veterán
Hát, olyan "rettentően" nekem sem akar.
tökmindegy milyen szorzó/fsb kombinációt állítgatok, az is mindegy, hogy mennyi feszt adok, kb. 3.4GHz körül már kezd vége lenni....fölötte is bebootol a gép, de még a win betöltése előtt menthetetlenül újraindul.
most 3.2-őn megy (8x400), így egyelőre stabilnak tűnik. Lehet, megpróbálom majd a 450x7-et is. Olybá tűnik, hogy ennyi tud ez a proci (azért én így is elégedett vagyok) -
Chaser
legenda
Köszi az infot, rev 2.1-es? Mert láttam van belőlke vagy 5 rev, melyiket osztogatják mostanság?
#37225 sz.j: Miben nyilvánulnak meg a bugok? kis fisemfosom lapomnál nincsenek bugok, majd 2x-es áron nem szeretnék belefutni valami kellemetlen dologba
Ez a pciex16 leesik 1x-re ez mikor jön elő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest