- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
-
Gorneck
legenda
válasz
Laraxior #25807 üzenetére
Mert nem láttam értelmét...kb ennyi...
bim: Azonos OS esetén lenne ennek értelme...szvsz. Neked mennyi? Uccsó dos-os post képernyő utántól számítva (taskba betöltve minden a vége esetleg intéző nyitásig)...dmi veryfing vagy mittomén mit írki...no meg smart enabled-et aszhem...
-
Gorneck
legenda
válasz
Laraxior #24725 üzenetére
Everesttel együtt? Megy az is rajta faccán...
Pedig egy próbát megér...szvsz...Womb: Ha biztos amiatt kékhalálozik akkor elvileg elég egy driver friss...légy erős és vedd el a gépet...lefrissíted oszt csók...
slayer006: Hááát az elmém se a régi..
Amúgy sztem a kettő között van kb a lapok száma...
-
diegho
nagyúr
válasz
Laraxior #22568 üzenetére
konkrétan 2 magos tuninghoz teljesen felesleges a DS4, hiszen ugyanaz a tápellátó köre van mint a DS3-nak, csak a hűtés jobb (+crossfirenek látszó akármi) ami meg quad esetén hozhat kis pluszt de az se olyan jelentős, hogy megére a 10k felárat. (szerintem) más minden meg ugyanaz, 1-2 opcióval több van a finomhangolásra a biosban, de ez csak "szoftveres" különbség.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Laraxior #22483 üzenetére
Szerintem neked az Spybot 1.5 van fent, a TeaTimer ennek a része, nekem az 1.4-es kevésbé fogja a rendszert.
Msconfig-ban nekem csak a kxmixer+AviraAntivir (szerintem jobb mint a NOD) indul el.
Utorrent a legjobb torrent kliens szvsz.
Az Autoruns-al szinte minden feleslegesen elinduló programot, le lehet állítani, csak pipáld be az Options "Hide Microsoft Enries-t". -
Csabroncka
addikt
válasz
Laraxior #22479 üzenetére
Nem lehet, hogy bekaptál valami vírust...system32-be bele írhatta magát... de az is lehet hogy más könyvtárba. Azt pontosan nem értettem, hogy van új és régi oprendszered is. Szerintem gyalulni kellene az egész rendszermeghajtót (elég csak ezt a partíciót..) és simán felrakni egy új oprendszert.. úgy biztosan jól működne. Nem tudom elképzelni, hogy maga az alaplap..vagy más hardveres rész lassítaná be ennyire...
ui: (Nod32 Eset Smart Security és Registry Mechanic, így a "kellő" védelem megvan- de ez a topic nem a reklám helye)
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #22402 üzenetére
talán nem véletlenül van odairva hogy alaporajelen megy a VGA!!
engem csak a proci része érdekelt a dolognak hogy hány pontot ad rá.amugy futott már magasabb orajelen is.mielőtt kritizálnád itt is alapon/minőségen van a VGA és csak a proci érdekelt...
4G-t nem viszi ezzel a táppal. -
emre33
addikt
-
Bile Demon
őstag
válasz
Laraxior #21969 üzenetére
Igaz, hogy nem sok köze, de szerintem az enyém egy értelmes beállítás, legalábbis 400-as FSB-n, ami nem valami sok, így tudom kihozni a legtöbbet a rendszerből.
Mi értelme van olyan alacsony időzítéseken és magas órajelen járatni a ramot (amihez elég nagy fesz is kell), ha a TRD-vel kell visszafogni, hogy lassabban menjen tönkre?
1100 körül/fölött CL 4-4-4 -ben 8 meg 9 TRD-vel mennyivel gyorsabb a RAM mint mondjuk 1GHz CL 5-5-5 TRD 6 ??
?? GB/s ?? ns
-
Atla
senior tag
válasz
Laraxior #21961 üzenetére
Igen!
Az a baj h nem tudom belöni a lappal,mert 2.3v elég kéne h legyen neki a 4-4-4-8 hoz,és
most +0.4 et adok a Biosban igy 2.4v-2.38v között inog,de ha visszaveszem +0.3ra akkor 2.26v-ot kap és az kevés sztem!Ja azt nem mondtam h ezeknek alapból 2.2v-kell az 1066 hoz!Rájuk is van irva!kép meg a teszt
De akkor lehet visszább veszem!? -
bim
veterán
válasz
Laraxior #21440 üzenetére
GPU bencs.a többit nem futtattam.
annyira nem izgatott a dolog csak megnéztem mit dob nekem.
bevallom az én elvárásomhoz mérten minden high-on nagyon gyengén megy a kártyámon a crysis. engem a 17-19fps minimum irritál.ne essen 30 alá soha akkor az már játszhato a szememben. -
bim
veterán
válasz
Laraxior #21426 üzenetére
abitnak ennyivel keményebb a memkezelése.ennyi..nézd meg azonos orajelen winrarban magasan veri a mezőnyt az abit.
soak procija 3950mhz-en 3 pontal kapott többet mint én 3.7-re.
abitnál egy 3,96/1100CL4re 6100pont ahogy néztem.
ha tudod nézd meg te mennyit kapsz.
F8-as bios szerintem tökéletes.kemper: nekem a gts alapon 27-es átlagot dob crysis-ban.ennyivel jobb lenne a 3850?
(1024x768 minden high G80)
gorni nézd már meg nekem légyszi te is a cry bencset hogy mennyi átlagot kapsz.
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #21419 üzenetére
nekem soha nem volt rekorddöntési mániám..
alapon használom a vga-mat.ezen nem is fogok változtatni.
ha meglesed soak 3900 fölé rántott quadját akkor magad is látod hogy kemény pár pontal kapott többet mint én a 3,7-re.neked is csak a vga fog tolni rajta.nyilván az sokat fog számitani.a VId az igencsak soványka eredményt sejtet.bár csodák vannak.
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #21372 üzenetére
na hogy állsz a démárk rekordal?
csak neked futtattam egyet kiváncsiságból. 3dmark06 eredményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest