- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz
Gorneck #9405 üzenetére
Mert?Túl profi?Apám cége építőiparral foglalkozik és úgy meglehetne viszonylag jó árban venni!Nekem ezt ajanlota vki, szívesen veszem,ha elmondod a véleményedet mivel en annyit látok,h ez egy nagyon jó márka mínőségi cuccokkal!Én csak gép modira használnám vagy esetleg egyéb dolgokkra amik "becsúsznak"!
-
king1989
csendes tag
válasz
Gorneck #9380 üzenetére
Az Audió eszközöknél le kellett tiltani a High Definiton Audiot, aztán Rendszer eszközöknél kellett tiltani a Microdoft UAA Bus Drivert, utána törölni.
Ezek után már csak hardver változások keresés kellett, és felismert h Realtek HD hangkártya van és lehetett telepíteni.
-
Muréna
őstag
-
Mankó
veterán
válasz
Gorneck #9255 üzenetére
Eddig nagyon úgy néz ki, hogy a BIOS miatt nem akarta beállítani a rendes időzítéseket, de lehet az is, hogy a feszeket lehet itt jobban állítani. Pl. ramnak itt adhatok +0,5öt és a procinak is elég 460-on 1.35.
F10 esetén 1:1-ben 475-ös fsb-nél ment, de a 15-5-5-5ös timingokkal nem volt stabil. Orthos egyből kidobott. Alatta meg nem próbáltam.
Ez már a 6550-s proci. Sajnos úgy néz ki proci limites. Marad a 460 fsb ram 1104 18-5-5-5-ben. Aztán ha befut a plusz 2gb ram, úgy lehet visszasírom ezeket a beállításokat is. Ha meg azzal is menni fog, akkor meg össze tehetem a kezem. -
-
Roderic
tag
válasz
Gorneck #9214 üzenetére
Semmi kült!!
Beállitottam 8x szorzora az fsb-t és feltettem 380FSB-re a ramokat pedig 760MHz-re a volthoz nem nyultam csak a Cpu-hoz!!!
Kiszedtem C.I.A.2 és az EIST valamint a C1E-t valamint a hőelfolytást!!
Még mit állitsak??
valmikor elindul és akkor tökéletes : Vista alatt 3Dmark06 -ba CPU teszt 2500Pont!!
Az jó?? -
-
J.J. András
őstag
válasz
Gorneck #8927 üzenetére
mi aza "hirens" :???
komolyan, ha van idöd, a honalpara felvarazsolhatnal kepekkel, meg meg esetleg szoftverekkel, hogyan kell ilyen BootCDket csinalni...
hurka vagyok hozza, utana jarni meg egyenlöre nincs idömvagy Floppyzok, vagy USB Stickröl bootolom, de valamelyik progi arra nem települ fel
üdv
-
Muréna
őstag
válasz
Gorneck #9132 üzenetére
itten-e
ezen a képen lévő 1-2-3-4 pontokat ugy fossá grafitoztam h öröm nézni, de igy csak idle 1.392V-ből load 1.360V lesz... (BIOS 1.40V)
2B-s cerkával csináltam, belemértem multiméterel a grafitozásba, és 1.42V-t mutat..
érdekes
majd lefotózomBios 1.5V load 1.376V (0.124V dif) [MOD nélkül]
Bios 1.4V load 1.360V (0.040V dif) [MOD-al]
valamennyit azé csak hozott
-
mhif
senior tag
válasz
Gorneck #9086 üzenetére
Nem kell komolyan venni, csak netezek vele
Szép hűvös ez így nekem passzívan a ninja alatt a maga 512es cache-vel, az az 1mb már melegedne annyira, hogy a passzivitás rovására menjen, attól félek.
Másfelől meg magam sem tudom minek tuningolok, de persze mégis: gyarló vagyok -
mhif
senior tag
válasz
Gorneck #9082 üzenetére
Bohóckodtam vele kicsit, de elég buta...
Köszi az infokat
Végülis elégedett vagyok, kicsit féltem, hogy a ramokat majd nem bírom kihajtani -állítólag 1 párt jobban lehet húzni, mint 2 párt-, de elértem a várt eredményeket. Proci kicsit csalódást okozott, lehet érdemesebb lett volna meghagynom a 420asom, ott csak 8x-os a szorzó.
-
Mankó
veterán
válasz
Gorneck #9076 üzenetére
Hát én is kiváncsi vagyok rá. Holnap megcsinálom a teszteket.
Lenne egy fontos kérdésem: mit állít ez a Performance Memory dolog? Mert ha minden memó állítás marad, csak ezt állítom Extremre, akkor észrevehetően gyorsabban bootol, s a késleltetési érték is jobb. Lehet belőle bajom? A többi dolgot nem fogom állítani.
Eddigi legjobb eredmény: Minden fesz alapon, 475ös fsb, ram: 950 15-5-5-5 időzítésekkel. -
-
Mankó
veterán
válasz
Gorneck #9062 üzenetére
Könnyen lehet, hogy ennyit bír a proci, de akkor hogy van az, hogy 460-at meg normál cpu feszen bír, melegedni meg semmit nem melegszik. 28-30 fok? Az nem játszhat bele, hogy a proci beállításokat mindent alapon hagytam, pl. eist, c1 ?
A ramnak akkor is kellene valami finomabb időzítés. Mondjuk így is normálisan megy.
Most extrémen próbálom, de ott is ugyanazokat a időzítéseket adja, +0,4-el el se indul a lap. Nagyon furcsa nekem ez a fajta tuning az asus után. -
mhif
senior tag
-
Mankó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged