- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
topyjo
aktív tag
válasz
Laraxior #27484 üzenetére
No!
Mint tegnap ígértem, megpróbálom a 3DMARK tesztet 4032MHz-en.
Hát nem ment végig, úgyhogy részemről a tegnapi 3960MHz a végső eredmény.
Ennél több feszt már nem merek adni a procnak, mert nem szeretnék új konfigot.
Megvárom Neked mit sikerül az új táppal, aztán majdmeglátjuk. -
-
topyjo
aktív tag
válasz
Laraxior #27424 üzenetére
Azé ne szaladj annyira!
Nem stabil, épp csak böngészni tudok vele.
3D MARK 06 cpu test 2-nél fagyi, everest stress azonnali restart (sztem kevés 450W táp)
Nem szeretném így hagyni, csak próbálgatom.Valaki tudja mitől van, hogy 400-as fsb esetén bármely szorzóval
7*400, 8*400,9*400 azonnali halál, és csak cirmos után kel életre a lap? -
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #27355 üzenetére
noh kérem szépen: Q6600@3600@1.4V-Blend teszt
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #27342 üzenetére
alakulgat.
nekem sajnos hőfok problémáim akadtak.
1,456vcore P95 terhelés alatt igencsak közelit a 80 fokhoz 3,8ghz-en
20 perc prájm lement már és amint elértem a 80 fokot kékhalál..
szóval max 75 fokig le kellene tolnom vagy inkább 70 alá bőven hogy stabillá tudjam tenni. polirozni kellene a procit...nyilván ez a 3,8ghz a hétköznapokon stabil lenne mert akkor tutira nem érek még a 70 fok közelébe sem .szóval van még mit finomitanom a rendszeremen.
amugy a 3,8ghz a gyötrelmes ramszorzások végett nagy sz@r eredményeket dob mind everestben mind winrarban ugyhogy ha be is lövöm rá a rendszert csak egy plusz választható lehetőség lesz a biosban az elmentett sémák között de használni nem fogom.
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #27312 üzenetére
nem akarom megölni...
az én lélektani határom 1,5V.
azzal amit visz annyit visz.
azt már látom hogy csoda nem fog történni.talán a 3.8ghz meglesz stabilan. de azt már most látom hogy a 3,7 után nagyon megnő a feszéhsége a procinak amit nem akarok nagyon etetni.
ami biztos hogy 1,5V cpu-z feszel a táp ventijének a fordulata meg sem emelkedett.pedig futott a prájm már 3 perce.
az enermaxban már 1,45V feszes prájm alatt full fordulaton dolgoztak a ventik.
szóval a táp megérte az árát ugy látom. -
bim
veterán
válasz
Laraxior #27170 üzenetére
nem tudom
azt megfigyeltem hogy ha 50 fok alatt tudod tartani a magokat akkor rohadt stabil alacsonyabb feszen is.
példa.
az én procim simán megy 9x400-at 1,296V-al de csak ugy hogy 50 fok alatt tartom a magokat.amint átlépek 60 közelébe már kell neki az 1,344V terhelten.
szóval minnél hidegebb annál jobb.
4G? hááát ha iszonyat szerencsés a kezed és találsz olyan procit akkor miért ne..a lapod tudná.szerk: 9x400 1,296V P95 FFT
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #27166 üzenetére
az én procim FPO-ja L734A934
amugy ugyanez az FPO-ja shkizo procijának és mivel nincs vize nem tudja meghűteni rendesen.
ezek az alacsonyabb VID-es procik tüzelnek rendesen...
nem emlékszem a viz hőfokára de ez azért passziv viz.neked meg aktiv van...szerk: mivel a gép olalán van a radi ezért hiába 75 fokos a mag nem azt érzed a gépben melegnek hanem a tápellátó tekercseket.de az nem meleg hanem forróóóóóó
-
-
bim
veterán
-
Attila444
aktív tag
válasz
Laraxior #26673 üzenetére
Azt írta Bile Demon, hogy azt ki kell kapcsolni, mert neki így megoldódott a gondja a vinyó méretével.
Amúgy én sem tudom pontosan, valami ilyesmi:
"Végül keressük meg a Reset Configuration Data, illetve Reset ESCD opciót (leggyakrabban a PnP/PCI alatt található), és állítsuk Enabled-re. Ez a következő rendszerinduláskor törli azt a memóriaterületet, amelyet a számítógép a csatlakoztatott hardverek konfigurációinak tárolására használ. A törlés után visszaáll Disabled-re. A PC a hardverek felismerése helyett az ESCD (Extended System Configuration Data) területet használja a gyors induláshoz, ugyanakkor lehet, hogy egy perifériáról rossz adatok kerültek rögzítésre. Az ESCD törlésével elölről kezdhetjük a hardver felismertetését, amely az operációs rendszer alatt is működni fog." -
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #26554 üzenetére
még 2.27Von sem stabil,1056MHzen...
van a CPU-Zben az SPD fülnél a memóidőzítések... jedec1-jedec2-epp1és epp2 ami nekem az 1066...és oda le van írva hogy 5-5-5-15-30
a 30 az tRC néven van,de memsetben nem találtam ilyet...van annak másik neve is? Beállítanám 30ra hogy minden gyári érték legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest