- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadows
senior tag
notiba kábel??? én szét nem szedem az tuti
win felmegy csak mikor akarok valamit akkor kékhalál vagy nem megy
azért itt mert itt legalább kapok választ isdragster: ha intel procit veszel péne a 6750-et akkor nem gondod nekem ds4, e6750, Kingmax 800-as és megy 800-on zogsazó nélkül azokat a sületlenséget ami írtál fejeltsd el, és olvass sokat
-
bim
veterán
nyilván nekem sem tetszik a 80fok.azértirta hogy viszább is vettem.
a tápos dolog most nem izgat mert ugysem fogom azon az értéken használni.inkább alacsonyabb szorzoval megnéze milyen fsb. megy neki.t-shirt:ebben igazad van...1066+os .holnap remélem elzuzol lapot venni hogy vasárnap már legyen géped.
-
-
Ace Ventura
addikt
Hát azt hittem magától is felismeri a cucc.Nem nagyon értek ennek a lapnak a biosához.Nekem eléggé bonyolult, angoltudásom 0.Életem első Intel termékei ezek, addig csak AMD-m volt.Az könnyebbnek tünt.
Ha lenne egy kedves forumozó, aki elmagyarazná nekem az MB intelligent tweaker részt a biosból, azt nagyon megköszönném. -
V!ck
senior tag
Semmit sem ír ki
Ez az hogy tök normális midnen, indul, pittyen, de nem kezdi el a szokásos vincsi detektálást, amig nem ütük le egy billentyütonanntól kezdve nincs semmi gondom. A billentyüm lenne szar? Mostanában mintha allergiás lenne 3 gomb együttes lenyomásásra... pl ezért nem tudok fifázni
mennék balra le, és nem megy sehova... most meg nem tudok nagy Ü betűt írni, csak a jobb shifttel... a ballal nem tudok de Á-t meg Í-t igen
ez nagyon jó...
-
keIdor
titán
+Gorneck: Köszi a válaszokat, az lesz! Szomorú, hogy nem írják ki a rev.-eket, pedig illene...
Na mind1, hétvégéig adok ennek a lapnak egy esélyt, hogy kezdjen magával valamit.
Kiváncsi vagyok mit írnak majd a fórumba, amúgy ahogy elnézem nem én vagyok az első, aki szív a 4 modullal. -
keIdor
titán
Igaz Gorneck oldalán se találtam 2.0-át... akkor DQ6 1.1-et tud valaki? Lényeg a kis hűtő, mivel nem akarok a hűtőmmel is szívni, hogy nem fér el...
Tehát ha tud valaki DQ6 tuti 1.1-es revvel, akkor szóljon legyen oly kedves!Guglival nem találtam semmit...
Csapi007: Ohh, nem akarok nagyon sokat várni. Még a fórumon megkérdezem mi van ilyenkor hátha tud valaki valami okosat, ha nem repül az ASUS a fenébe... -
zserrbo
aktív tag
+ Az intel gyári hűtőmet (még csak ez van sajna) rosszul szabályozza. Tudom c2d alacsony hőtermelés, de akkor is ez nem normális. Fogja és ahűtőt lállítja, majd kb 2-15 másodperc után újraindítja és leáll megint kb ennyi idő múlva. Ez menne örökké, ha nem szabályoznám szoftveresen. Sajnos nem mindig tettem ezt így a csapágyának kezd annyi lenni. Hangja már nagyon van, ha nem szabályozom. Így kértem a cseréjét annak is, majd eldől mi lesz.
Tudtommal az lenne a normális, ha pl 20 percig állna, majd visszahűti a procit. Eben van logika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest