- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-206
senior tag
válasz
blacky36 #2704 üzenetére
Igen, amit írtál az nálam is úgy működik, bár a gépemen soha nem volt xp, mert vagy 2-3 hete raktam össze, így nem tudom, hogy ott hogyan működne. Egyébként nekem az AMD Overdrive sem indul el, AMD Overdrive Failed to Start hibával elszáll. Néztem különböző hazai és nem hazai fórumot is, rengetegen "küszködnek" ezzel a hibával, de megoldás sehol nincs rá
-
Borokafa
őstag
válasz
blacky36 #2572 üzenetére
Terhelés altt sem emelkedik ez jelentősen. Az utóbbi időben nem jellemzőek az NB túlmelegedésből adódó problémák. Annyit szoktam csak, ha véletlenül szereléskor megmozdítom a hűtőt, hogy a gyári kemény hővezető pasztát letisztítom és értelmesebb hővezető pasztával látom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest