Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Ha egy napig nem fagy, az már jó. És félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ülj ezek után nyugton, mert lehet kacsintgatni felfele tovább.
Tehát, most a cél: nyugton maradni, és tesztelni - használni a gépet, ha nem fagy. Ekkor elmented a BIOS-ban egy profilba, és lehet kezdeni kísérletezni. A menetét majd akkor leírjuk. Nálad a pont, mert tudtál mély levegőt venni, és lehiggadni, és mégsem ugyanazt a rendszert használjátok ezek szerint viziriderrel.
HGyu
-
polarx
tag
Csak a memóriának adtam plus feszt h 1,84 en menjen, ugye a gyári adat max 1,9 szóval gondolom nagy baja nem lehet. Ha jól emlékszem akkor az NB nek és az CPU NB VID-nek is adtam plusz feszt de nem sokat csak minimálisat. Sajnos a biosba nem tudok belépni mert a billenytyűzetem néha működik néha nem indításkor. Bár ez nem tudom h miért lehet, talán mert vezeték nélküli (?) . Logitech LX 710.
A fent említet időzítéseket teszteltem prime95-tel másfélóráig hiba nélkül futott.
-
vizirider
tag
mint fentebb írtam a nagyobb baj hogy mire cserélteted............. mert még ezek a legstabilabb ramok állítólag...............
csak nekem erre se pénzem se idegem hogy hetente vegyek 2 féle ramot hátha őnagysága az egyikkel fog menni. mert ha csak én is megigértem volna hogy majd fogok fizetni akkor annyira nem fájna. én fizettem ők azt mondták ez menni fog. én meg úgy érzem gigabyte+amd jól átb.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest