- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Ha egy napig nem fagy, az már jó. És félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ülj ezek után nyugton, mert lehet kacsintgatni felfele tovább.
Tehát, most a cél: nyugton maradni, és tesztelni - használni a gépet, ha nem fagy. Ekkor elmented a BIOS-ban egy profilba, és lehet kezdeni kísérletezni. A menetét majd akkor leírjuk. Nálad a pont, mert tudtál mély levegőt venni, és lehiggadni, és mégsem ugyanazt a rendszert használjátok ezek szerint viziriderrel.
HGyu
-
polarx
tag
Csak a memóriának adtam plus feszt h 1,84 en menjen, ugye a gyári adat max 1,9 szóval gondolom nagy baja nem lehet. Ha jól emlékszem akkor az NB nek és az CPU NB VID-nek is adtam plusz feszt de nem sokat csak minimálisat. Sajnos a biosba nem tudok belépni mert a billenytyűzetem néha működik néha nem indításkor. Bár ez nem tudom h miért lehet, talán mert vezeték nélküli (?) . Logitech LX 710.
A fent említet időzítéseket teszteltem prime95-tel másfélóráig hiba nélkül futott.
-
vizirider
tag
mint fentebb írtam a nagyobb baj hogy mire cserélteted............. mert még ezek a legstabilabb ramok állítólag...............
csak nekem erre se pénzem se idegem hogy hetente vegyek 2 féle ramot hátha őnagysága az egyikkel fog menni. mert ha csak én is megigértem volna hogy majd fogok fizetni akkor annyira nem fájna. én fizettem ők azt mondták ez menni fog. én meg úgy érzem gigabyte+amd jól átb.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest