Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Ha egy napig nem fagy, az már jó. És félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ülj ezek után nyugton, mert lehet kacsintgatni felfele tovább.
Tehát, most a cél: nyugton maradni, és tesztelni - használni a gépet, ha nem fagy. Ekkor elmented a BIOS-ban egy profilba, és lehet kezdeni kísérletezni. A menetét majd akkor leírjuk. Nálad a pont, mert tudtál mély levegőt venni, és lehiggadni, és mégsem ugyanazt a rendszert használjátok ezek szerint viziriderrel.

HGyu
-
polarx
tag
Csak a memóriának adtam plus feszt h 1,84 en menjen, ugye a gyári adat max 1,9 szóval gondolom nagy baja nem lehet. Ha jól emlékszem akkor az NB nek és az CPU NB VID-nek is adtam plusz feszt de nem sokat csak minimálisat. Sajnos a biosba nem tudok belépni mert a billenytyűzetem néha működik néha nem indításkor. Bár ez nem tudom h miért lehet, talán mert vezeték nélküli (?) . Logitech LX 710.
A fent említet időzítéseket teszteltem prime95-tel másfélóráig hiba nélkül futott.
-
vizirider
tag
mint fentebb írtam a nagyobb baj hogy mire cserélteted............. mert még ezek a legstabilabb ramok állítólag...............
csak nekem erre se pénzem se idegem hogy hetente vegyek 2 féle ramot hátha őnagysága az egyikkel fog menni. mert ha csak én is megigértem volna hogy majd fogok fizetni akkor annyira nem fájna. én fizettem ők azt mondták ez menni fog. én meg úgy érzem gigabyte+amd jól átb.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest