- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Ren Hoek #1444 üzenetére
szerintem csajozásnál alap hogy 1333-as ramod van, de tapasztalatom szerint több szőke nagymellű bukik a magas 3dmark eredményre, mint a nagyobb ramsebességre
(arra csak a sötétbarnák buknak
)
múlt héten pl olcsóbb volt a DDR3 2Gb/1333 kingmax cl9, mint a DDR2 2gb/800 kingmax CL5 nagykerárról van szó..
-
gabi133
aktív tag
válasz
Ren Hoek #1427 üzenetére
Ezzel nekem csak annyi a bajom, hogy lehet hogy neked elég az 1333mhz-es ram, de én most készülök átállni ddr3-as lapra+ramra, és akkor már lehetőség szerint szeretnék ramból 2x olyan "gyorsat", mint a jelenlegi ddr2-esem (800mhz). Bár feltételezem, hogy az a plusz 533mhz is jelentős sebesség változást hozna magával. De igazából nem nagyon értek hozzá, na mind1.
Más: Olvasgattam pár hsz.-t. Ha jól értelmezem, akkor egy Gigabyte MA770T-UD3P lapban működésre lehet bírni egy Phenom II x2 550-es processzort, és van mód arra is (lap szempontjából), hogy működésre bírjam a plusz két magot. Igaz?
-
gyuszmo1
tag
válasz
Ren Hoek #1422 üzenetére
szia! köszi a segítséget,én is nézegettem a rambazár-ban de nem nagyon merek belefolyni mert nekem megfoghatatlan.(nem üzlet ami régóta működik) az esetleges garanciális problémák végett.mivel platform váltás előtt állok így csak puhatolom a dolgokat hogy mit lenne érdemes venni.olvasom hogy te asus lapot vettél.én gigabyte ma790xt-ud4p -t néztem de sikerült elbizonytalanodnom mert bejött a képbe az asus m4a79xtd evo. ha tudsz segíteni a választásban kérlek segíts,vagy segítsen aki jobban vágja nálam ezt a témát.(remélem nem lesztek elfogultak mert gigabyte-s fórumon vagyunk)
-
-
Blaze71
őstag
válasz
Ren Hoek #1408 üzenetére
Én Kingston 1333 MHz-es modullal raktam össze, ami sajnos nem hűtőbordás. Viszont benne van a támogatott memória listában és nem volt drága. Azt hiszem 10.650.- volt a 2 GB-os, bár van kedvezményem a boltban.
Mivel az ember előbb-utóbb úgyis megrángatja, így nem sokat veszítesz azzal, hogy csak 1333 MHz-es. Egyébként is OC-ra íeja az 1600 MHz-est.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Ren Hoek #1391 üzenetére
Corsairból bármelyiket szeretik, nem csak a Dominatort. Jó a sima Twin3X XMS3 is.
kelly7 @ #1392: Inkább a Kingmaxot vedd akkor is, nem szokott vele gond lenni, egy szál sem, legalábbis kompatibilitási. Ami meg akar hibásodni, az meg márkától függetlenül meghibásodik, legyen KMX, CRS vagy OCZ.
HGyu
-
old gray
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Netfone
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest