Hirdetés
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
old gray
üzenetére
Na, igen. Nem volt sok időm tökölni vele, mert egy egész napot azzal szívtam, hogy az egyik modul hibás volt. Nem bírtam feltelepíteni semmit sem, mert azonnal kifagyott. Aztán egy modullal sikerült elérnem ezt az eredményt, ami stabil volt XP és Win7 alatt is. Ha tovább emeltem az órajelet, akkor XP alatt már kifagyott, ezért ez lett a végleges. Nem olyan rossz, csak ha több időm lett volna, akkor biztosan tudok rajta hangolni. Másnap már elvitték a gépet, majd csak akkor látom újra, ha megjön a hibás memória helyett az új.
DDR2-vel magasabb órajelen is megy, 984 MHz-en még stabil a 800 MHz-es Kingmax. Valószínüleg DDR3-ban sem rossz annyira a Kingmax, mint amilyennek néhányan kikiáltják, csak éppen nem kaptam mást normális áron, mint ezeket a Kingston modulokat. Igaz, hogy 10.650 forint volt darabja, tehát nem volt túlárazva.
Cadal és Gábor! Nektek is köszönöm a véleményezést.

-
Ren Hoek
veterán
válasz
old gray
üzenetére
Kösz a tippet, most utánaolvasgattam.
Az a bajom, hogy a RAM már megvan, és nincs qualified listában a Giga lapnál
Ettől függetlenül lehet menne benne. (Asus ugyan ez a kategória,qualified listában Kingmax 1600-on, meg a G.Skill is 1600 Mhz-en.... arról nem is beszélve, hogy Asusnak 8+2 phase VRM-je van bordával, a gigának meg 4+1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ettől függetlenül lehet menne benne. (Asus ugyan ez a kategória,qualified listában Kingmax 1600-on, meg a G.Skill is 1600 Mhz-en.... arról nem is beszélve, hogy Asusnak 8+2 phase VRM-je van bordával, a gigának meg 4+1)