- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Meddig? Hát amíg még stabil marad. Ha van kedved, akkor próbáljad meg 222, 224, 226 MHz mellett is 17-es szorzóval. A feszt sztem nem érdemes 1,5V fölé vinni, nem hiszem, hogy sokat hozna a jelenlegi 1,44 helyett. Mondjuk én arra jöttem rá, hogy ugyan érdekes megkeresni a végét, de semmi gyakorlati haszna nincs
Beállítottam egy már húzott, de még hűvüs és halk értéket, és azóta azon hagytam. (3,4GHz most épp, 1,325V mellett)
-
vizirider
tag
köszi a tippet, de sajna ennél rosszabb a helyzet. (vagy csak én hallom így)
igazából az f4-el stabil ez is viszont hallottam már amd edition rammal is sz@rakodni gépet, a kingmaxban meg nem bízom egyébként azzal is sok gond van. teljesen lutri az egész darabonként változik még a beállítás is, hogy kinek mi válik be.és amint hallom (de javítson ki aki tájékozottabb)elsősorban a gigabyte lapnál van ez a mizéria... -
Gabor970
addikt
próbáljad nyugodtan a frekiemelést, a ramoknak viszont kell ez esetben 0,2.0,3V plusz. Az időzítéseket első nekifutásra hagyjad alapon, a szorosabb időzítés a frekiemeléssel már lehet gond a ramoknál.
Jobb, ha nem a szorzót emeled, mert akkor a C&Q is működni fog (szorzóemelésre giga lapoknál nem műkszik)
Ha a NB szorzót autómatán hagyod, akkor ha jól emlékszem nem fogja 2200MHz fölé vinni, mert automatikusan csökkent a szorzóján, ez esetben általában nem kell neki feszemelés. -
Digitalis
senior tag
Szia!
Most perpill az F6 legújabb bios van. Teljesen ok.
4.mag aktiválása.:
Biosba be:
Intelligent tweater (M.I.T) ---> advanced calibration---> hybrid és auto.Emelni csak simán szorzóval érdemes, hiszen jófajta unlock BE procid van.(16 ,16.5 stb) nem kell osztásokkal szenvedni.
A feszt meg feljebb elírtam.
Természetesen 0.05V illetve 0.025V amit emeltem.
Üdv
-
Digitalis
senior tag
Nekem ugyan ez van, alapon 3200Mhz / 4 mag.
Lightos 0.50V cpu vid, és 0.25V memvezfesz emeléssel stabilan 3400Mhz. Prime-vel is ok, 56C fölé nem megy órák múlva sem, én így használom. Kingmaxok is tökéletesen mennek 1600-on, de én inkább 1333Mhz-en és alapfeszen hajtom őket, 7.7.7.1.21 időzítéssel. xfx4890xxx atival 3dmark6 az 16k valamennyi, de emlékeim szerint majdnem17k volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Linux kezdőknek
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Netfone
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Asrock B760M PRO RS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest