Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Meddig? Hát amíg még stabil marad. Ha van kedved, akkor próbáljad meg 222, 224, 226 MHz mellett is 17-es szorzóval. A feszt sztem nem érdemes 1,5V fölé vinni, nem hiszem, hogy sokat hozna a jelenlegi 1,44 helyett. Mondjuk én arra jöttem rá, hogy ugyan érdekes megkeresni a végét, de semmi gyakorlati haszna nincs
Beállítottam egy már húzott, de még hűvüs és halk értéket, és azóta azon hagytam. (3,4GHz most épp, 1,325V mellett) -
vizirider
tag
köszi a tippet, de sajna ennél rosszabb a helyzet. (vagy csak én hallom így)
igazából az f4-el stabil ez is viszont hallottam már amd edition rammal is sz@rakodni gépet, a kingmaxban meg nem bízom egyébként azzal is sok gond van. teljesen lutri az egész darabonként változik még a beállítás is, hogy kinek mi válik be.és amint hallom (de javítson ki aki tájékozottabb)elsősorban a gigabyte lapnál van ez a mizéria... -
Gabor970
addikt
próbáljad nyugodtan a frekiemelést, a ramoknak viszont kell ez esetben 0,2.0,3V plusz. Az időzítéseket első nekifutásra hagyjad alapon, a szorosabb időzítés a frekiemeléssel már lehet gond a ramoknál.
Jobb, ha nem a szorzót emeled, mert akkor a C&Q is működni fog (szorzóemelésre giga lapoknál nem műkszik)
Ha a NB szorzót autómatán hagyod, akkor ha jól emlékszem nem fogja 2200MHz fölé vinni, mert automatikusan csökkent a szorzóján, ez esetben általában nem kell neki feszemelés. -
Digitalis
senior tag
Szia!
Most perpill az F6 legújabb bios van. Teljesen ok.
4.mag aktiválása.:
Biosba be:
Intelligent tweater (M.I.T) ---> advanced calibration---> hybrid és auto.Emelni csak simán szorzóval érdemes, hiszen jófajta unlock BE procid van.(16 ,16.5 stb) nem kell osztásokkal szenvedni.
A feszt meg feljebb elírtam.
Természetesen 0.05V illetve 0.025V amit emeltem.Üdv
-
Digitalis
senior tag
Nekem ugyan ez van, alapon 3200Mhz / 4 mag.
Lightos 0.50V cpu vid, és 0.25V memvezfesz emeléssel stabilan 3400Mhz. Prime-vel is ok, 56C fölé nem megy órák múlva sem, én így használom. Kingmaxok is tökéletesen mennek 1600-on, de én inkább 1333Mhz-en és alapfeszen hajtom őket, 7.7.7.1.21 időzítéssel. xfx4890xxx atival 3dmark6 az 16k valamennyi, de emlékeim szerint majdnem17k volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Cudy routerek
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Természetesen 0.05V illetve 0.025V amit emeltem.