Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Ahogy olvastam nagyon nem mind1 milyen lapot pakolsz alá...
Háááát...hdd+ssd kezelést még emésztenem kell vagyis ki kell tapasztalnom mit mutat, válaszképesebb volt az előző konfigom...legalábbis én így érzem...
Nézek, ha lesz időm. Bár az előzőhöz képest nemtok adatokkal szolgálni...
Prime alatt 146W. VGA-t nem néztem...az most amúgy se játszik...
vizirider: Nekem volt egy próbálkozásom még 939es időszakban AMD fronton...1,5 év alatt nem tudtam összerakni egy olyan konfigot amit ott mertem hagyni éjszakára...kékhalálok, fagyások, iszony ide+sata kezelés...5 lap, 5 kit ram és 5 proci fordult meg nálam...minddel szívtam. Mivel most már annyira nem érdekel mit használok és mivel 1:1ben tudtam cserélni így gondoltam teszek egy próbát és eddig bejött...persze kell egy kis idő még bátran ki merjem jelenteni, hogy tetszik.
-
vizirider
tag
mert divat...
van olyan rendszergazda ismerősöm aki a mai napig ott tart hogy az AMD-k nagyon lassúak állandóan fagynak és rettenetesen melexenek........
vagy 8 éve nem is látott amd gépet de a véleménye sziklaszilárd.......
most képzeld el hogy a sok kolléga aki semmit nem ért hozzá az ő véleményét kéri ki.
szted?! -
Gorneck
legenda
1066os CL7es Hynixot...2*2gigát.
E8200est.
Nos...meg fogsz lepődni, ahogy én is tettem tegnap...C1E nélkül 79W-ot kajol a gép egy 4350nel és egy XFI hangkarival úgy, hogy megy a foobar és böngészek. C1Evel 75-76W szintén foobar és böngészés mellett. Ha csak letöltés megy...66-67W-ra ugrik le a fogyi...azt hittem rosszul látok. Szal kevesebbet kajol a gépem, mint a 3,2re húzott E8200vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Torrent meghívó kunyeráló
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest