Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
nah látom szakmaiságod ott ki is merült hogy a ramjaim a támogatott listában szerepelnek
szóval várom olyanok 5letét akik hasonlóról legalább hallottak: orthossal nyomtam egy ramtestet meglepő eredménnyel: elindítottam 3 orthost párhuzamosan oda is vágott a ramoknak. és a poén: természetesen nem állt le hibaüzenettel 2 óra futás után csak egyszerűen "lefagyott" de csak az összes orthos a gép ment jól tovább
ők meg sztrájkoltak (én még ilyet nem láttam ez az orthos futott a régi gépemen simán 12 órát is)
bármilyen megfejtés érdekel -
vizirider
tag
nézd kb beérném azzal hogy valakinek van 5lete hogy lehet kiszűrni a prochibát vagy az alap gondját a ramtesztek 16 perce futnak sejtésem szerint kb 1 óra múlva fog lehalni mert 55-85 perc közt már elöjön a ramkezelési hiba. csak akkor a nagy szakmaiságoddal kérdem ha ez megtörténik akkor mond meg légyszi hogy a proc szar vagy a ram? mert ezt én nem vagyok képes megkülönböztetni. viszont 3.ik ram sem jó a gépnek akkor mit rakjak oda milka csokit?
és hidd el nem sértegetni akarlak csak én nem vagyok egy szervíz hogy van itt 4 alaplap 20 ram 8 proc 8 vga meg 5 táp merthogy bármi lehet.....
ami össze lett rakva annak papíron mennie kell a gyártók ezt vállalták, namost ugye nem mennek de még konkrét 5let is csak az volt hogy ez sima ram inkompatibilitás
ez rendben de a listás is inkompatibilitás? vagy netán az alaplapom a hibás esetleg a proc? mint mondottam minden érdekel de sajnos nem tudok minden 7n venni még egy fél konfigot hogy kiderüljön
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest