- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Az R80-as kondenzátorokhoz közelebb eső fetek pontosan 80 mm hosszban helyezkednek el. ezek kicsit hosszabban mint a hátlap felőliek.
Így szerintem a HR-09 felső fele (84x15.5) még csak elférne, de a rögzítés már nem. szvsz. -
Cadal
őstag
Hello!
Ma megérkezett az alaplapom, ezért le tudtam Neked mérni a távolságot. elég nehéz volt mérőszalaggal, de nem volt kedvem lemenni a tolómérőért a pincébe _ 1; 2. A 2. képen a 30 pont a furat felett van (arra figyeltem) és a másik furat felett próbáltam fényképezni
. Remélem átmegy valamennyire. ha nem szólj, és felhozom a tolómérőt.
A furatokban pedig a 2.5 (mm) csavar fér el. Amit a képen látsz az 2.5x40-es süllyesztett fejű csavar anyával alátéttel, és golyóstoll rugóval.Bordarögzítésre kiváló lesz
remélem segítettem!
-
Cadal
őstag
Hello szki!
Közben előkerült Ősember, legalább is e-mailra válaszolt, és érkezett hozzá az általad is várt OCZ Platinum AMD Edition ram.
-
Cadal
őstag
válasz
SalvadorLynx #254 üzenetére
Éppenséggel az X3 720-nak még egy AM2 lap is megfelelne (megfelelő biossal). De a CPU-Z is hülye, meg az is aki az aqua honlapját készíti. ugyanis az a lap AM3 foglalattal rendelkezik. higgy a gigabyte-nak.
-
Cadal
őstag
válasz
vizirider #165 üzenetére
Nem ám a gigabyte-ot kellene szidni, mert figyelmetlen vagy!
Csak elő kellene venni a User Manualt, ott van a 37. oldal alján.
Ráadásul ctrl + F1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest