- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Zippair #5500 üzenetére
3 fázisú a proci feszszabályzója. 1 fázis 30-35W-ot bír.
Az ATX12V csati is csak 4 tüskés. Ha a tápon noname kínai csati van, szintén nem terhelhető ~100W-nál jobban, mert melegszik, olvad, megég.Azért van esélyed, hogy a 95W-os proci esetleg tuninggal is működni fog, mert gyárilag 140W-os procikat is írnak a support listában.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
Zippair #4320 üzenetére
Mivel az everest magyar progi csak azt használom
Az itthoni igényeknek legalább megfelelek
Viccet félre téve, mióta 690-ről áttértem 790-re, nem csak tesztekbe gyorsabb a gépem azonos feltételekkel. Egy picivel, de jobb minden szempontból.
Meg én már a jövőre is gondolok... -
Aprósólyom
addikt
válasz
Zippair #4180 üzenetére
Nem, nem Blue Storm sajna.
Na sárcok, azóta találtam valamiféle beállítást, ahol vagy nagyon ritkán, vagy nagyon halkan csinálja. Valami 318-es FSB-t és 8,5 szorzót állítottam be. Sajna olyankor nem működik a CnQ, de hát ez van.
Elég érdekes nem? Ilyenkor a BIOS-ban sem szólal meg soha, csak belépéskor egyszeri alkalommal, de akkor sem mindig. Elég érdekes, hogy FSB/szorzó állítással ez a sercegés megszűnik.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Zippair #3552 üzenetére
Egy hasonlattal élve lehet, hogy érthetőbb lesz.
Van egy autó, aminek a végsebessége tfh. 300 km/h.
Van egy másik autó aminek a végsebessége tfh. 150 km/h.Ezekkel az autókkal olyan úton kell közlekedni, amelyen max 90 km/h-val lehet.
Tudom, hogy nagyon szar hasonlat, de ez a helyzet. Mint írtam, a memóriasávszél nem korlátozó tényező, tehát nem az a szűk keresztmetszet.
Ha visszaolvasol egy keveset linkeltem már másnak (hasonló meglepődés miatt) valós alkalmazásoknál mért teszteredményeket, ahol kitűnik, hogy a relative alacsonyabb sávszélességnek a mindennapi használatban semmi jelentősége nincs. Tehát egy 8000 KB/s -et tudó lap minimális eltéréssel hasonló eredményt produkál pl. WinRAR-ban, mint pl. ez a Giga lap , ami 6000 KB/s-et tud.
Mod: természetesen "ugyanazon" processzor mellett
-
diablo1984
veterán
válasz
Zippair #3411 üzenetére
nem ragastva, de kikeményedő paszta van rajta, ami ragasztószerű! nekem pl kissé félrecsúszott valami az alsó bordánál, mert csak a fele ért a magból pasztázásba, én levettem mindkettőt, újrapasztáztam, a felsőt zalmisitottam és nem ártott neki! akkor nem görcsölnek, ha nem sarkazol megot, de nem kell hangosztatni oszt jóccakát! azelőtt is az innokról leszedték a hűtőt, fel a zalmi vf700-at, és garnál nem rágóval vitték vissza, márha gond volt vele! de inkább a gyári hűtő miatt főttek azok is meg! ezzel jobban lehűl, a lamellái legfeljebb langyosak, de közel sem meleg!
-
diablo1984
veterán
válasz
Zippair #3378 üzenetére
nem, cáfolat az én procim, nekem 3200-on megy jelenleg és még birná!
más: feltünt már valakinek, hogy milyen jó ennek a lapnak a vinyókezelése? most költözök egy sata2-es vinyáról egy ide-sre, és 56k-val vigan tolja átfele! igaz mindkettő 8mb caches, de eddig minden más lapnál mindig leesett 30-35k-s szintre a másolás! ez meg mint a villám!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Zippair #3362 üzenetére
"Last modified on 30 jan 2008
Finally, the long awaited SpeedFan 4.33 Final is online.............ATI SB600, Intel ICH9 and nVidia MCP55 SMBus are fully supported and devices are discovered through them....................." -
AtHoS
nagyúr
válasz
Zippair #3360 üzenetére
LCD Studio nem tud rá írni?
-
geckowize
őstag
válasz
Zippair #3298 üzenetére
Én Value-t vettem, itt egy cikk róla (800-asról), más, átfogóbb teszt is készült, amiben a value-k győztek, igaz ezek 512-esek.
Én azért vettem value-t, mert itthoni üzletekben csak ez volt. Látom te valubeból 1000mhz-est kérdezel, az nem 1066os? A téma lapja 800-ig kezeli a specifikációkban, bár láttam már olyat, aki 1066-ost használ. -
diablo1984
veterán
-
zsocy
őstag
válasz
Zippair #3212 üzenetére
Azért a 270-es FSB sem olyan nagyon kevés, okozhat szarakodást az is.
Amúgy könnyű rájönni hol a hiba. Vagy visszaosztod a memóriákat nagyon, tehát az biztos nem zavar be és úgy tesztelsz, vagy hagyod a memót és adsz plusz feszt a procinak.Megnézed melyik beállításnál fagy, és az az alkatrész volt a hibás.
Süti : A házgyártók kétféle előlapi panelt alkalmazhatnak : AC97 és HD. A te házadtól függ neked milyen van. A lap támogatja mindkét bekötést, te döntöd el mid van. Az hogy a hangkártyád nevében benne van a HD szó az csak annyit jelent hogy ő tudna HD pannellel is szólni, de ha a házad AC97 akkor az mindegy.
Amúgy egy fülhalgató meg egy mikrofon amit oda dugsz tökugyanúgy szól. -
gjoe
addikt
válasz
Zippair #2882 üzenetére
Catalyst Control Center (CCC) ati meghajtó.
Egyébként ma este megyek giga 8800Gtért.
De az alaplapi miatt, meg ezelőtt hd 2600xt volt fen ezért még fenn van az ati display driver, és nem tudom nem-e akadnak majd össze az nvidia driverrel.
ilyen hűtőt vettem rá
Ha jól emlékszem akkor Diablo kollégának van ilyen! -
gjoe
addikt
válasz
Zippair #2880 üzenetére
Ha biosban kikapcsoltam az integrált vga-t akkor csökkent a hőmérséklete, de már megnem mondom mennyivel. Én most vettem rá egy zalmant, majd a hétvégén rakom rá.
Lenne egy kérdésem azokhoz akik nvidia vga-val használják a gépet!
Most fenn van a CCC és a driver.
Ha felrakom az nvidia drivert, alaplapi vga-t biosban kikapcsolom, akkor a CCC és a drivert le kell szedni? vagy maradhat? Tehát ezzel kapcsolatban érdekelnének tapasztalatok, mert ma meglessz a vga és hétvégén beizzítanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest