- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
hocilala #5250 üzenetére
az köztudott, hogy ennek a lapnak vannak finnyássoságok az USB kezelésével, én azért cseréltem, mert a kártyaolvasómat nem kezelte, a 4gb-os kingston pen sem volt vele jó(felismerte, de másolásnál nem másolt rá, le lejött róla bármi), és pl a 2gb-os sd karit külső kártyaolvasóval nem tudta látni....
áramtalanítás után nálam az usb-s egeret a win elindulása után ki kell húzni és újra bedugni, mert amúgy elfelejjti bekapcsolni....
ez mind tipushiba valszeg az sb600-as hídnak lehet köszönni....
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hocilala #4658 üzenetére
Az Xpress recovery-nek partícionálatlan területre van szüksége a winyón a mentéshez
"Xpress Recovery2 will store the backup image file at the end of the hard disk,so user must reserve enough unallocated hard drive partition space in advance. (A minimum 4GB is recommended but the actual space is dependent on the size of the data to be backed up)"
-
warren
tag
válasz
hocilala #4224 üzenetére
Én kipróbáltam azt a módszert, hogy átállítottam a monitor felbontását 720p-re ( 1280*720 ) ésúgy küldtem meg HDMI-vel és akkor nézhető volt kicsit homályos de legalább megvoltak a szélek.Amivel nem tudtam mit kezdeni, hogy 50 Hz-en kicsit homyályos volt a kép ha átállítottam 60Hz-re akkor tűéles volt viszont vagy fél centivel összébbugrott a kép.De a kissé homályos üzemmódban nézve a videót a film az tökéletes volt.A D-Sub-os problémádra sajna nem tok mit mondani nekem DVI-on megy a jel ( esetleg más monitorral próbáltad már? vagy kábellel? )
-
warren
tag
válasz
hocilala #4217 üzenetére
ha jól értem :
a monitorom magától átkapcsol mondjuk 720p-re amint érzékeli a HDMI csatit magában?
Ha viszont a 720p-s filmet nézném rajta az normálisan nézne ki nem lenne homályos és azt nyomná fullképernyőben?
Amúgy tényleg csak a filmek miatt vettem HDMI-s monitort de még eddig nem nagyon tudtam élvezni a filmeket. -
warren
tag
válasz
hocilala #4138 üzenetére
Nekem bejön ez a lap ( S2H ), én picit az integrált videókártyában csalódtam, azt hittem egy fokkal jobb lesz mint az ATI9550-em volt, de szerintem rosszabb ( persze csak a játékra értem ). Nekem nem jött elő eddig semmilyen probléma, vásárlás után frissítettem egy BIOS-t és azóta ( 2-3 hete ) megy mint a szél.
üdv : w
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hocilala #4118 üzenetére
Próbáld ki az F3-as bios-t. Az F5 elég bugos. Mindenkinek van vmi baja a biosokkal. Eddig nagyrészt mindenki visszaállt vagy az F3-ra vagy az F4a-ra, mert ezek a legstabilabbak.
Pl. Nekem az F3-as bioson kívül az összes többi biossal lefagy a gép, ha egy pendriveot csatlakoztatok. Megmagyarázhatatlan,de ez van...
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hocilala #4073 üzenetére
Ez egy német fórumból van idézve, más nyelven nem található ott meg. Google Translate-tel átteheted érthetőbb formába ha gondolod (ill. más módon is természetesen).
Az, hogy ezt az F6 BIOS megoldaná nincs sehol sem feltüntetve. Mindössze az a lényege, hogy nem áll vissza CnQ állapotba ill. RMClock és CrystalCPUID rendben működik.
diablo1984: Az valószínűleg szoftveres/driver probléma. Mivel én nem használom az integrált hangkarit így nem tudok erről érdemben nyilatkozni. Azt mindenesetre tudom, hogy WMP-t nem használok. MPC-vel és KMPlayer-rel ilyen gondom nem volt sosem. Codec ami fennvan KLiteMega, kicsit belenyúlkálva telepítésnél a felrakandó összetevőkbe, tehát nem default állapotú telepítés.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hocilala #4070 üzenetére
Ismert BIOS bug-ok_
GA-MA69G-S3H REV.: 1.0 BIOS:Alle
- Virtualization fehlt im Bios (mit Bios Version F4f/F4 abgestellt)
- Batterie Bug (WIP; in der Regel behoben mit F5)
- USB Geräte Init nach Netztrennung fehlerhaft (teilweise behoben mit F5)
immer noch Probleme gibt es mit: Logitech MX518, Logitech MX (Cordless Desktop) & Logitech Elite
- Unterstützung für die verbesserte Videobeschleunigung (HD)
- CPU-Temperatur wird seit Bios F4 falsch ausgelesen
- Performanceeinbruch bei WinRar und Spielen seit Bios Version F4f/F4 mit 4GB Ram
- Pioneer BDR-202 geht nicht
- System Warning Temperature Fehlalarm
- über DVI angeschlossener Monitor geht nicht in StandBy (BIOS F3/F4)
- Ram-Timings werden nicht übernommen (BIOS F5); behoben mi F6
- höchster CPU-Multi fehlt (BIOS F5)
- Monitor HP w2207h funktioniert nicht in nativer Auflösung (kein Bild)
- Speicherdurchsatz laut Everest niedriger als bei BIOS F3 (BIOS F5)
- 3-Pin CPU-Lüfter wird falsch erkannt; manuelle Einstellung auf Voltage nötig (BIOS F5)
- Acronis True Image: Wiederherstellung per BootCD funktioniert nicht
- Cool&Quiet taktet nach 2D-Anwendungen nicht mehr herunter (CrystalCPUID oder RM-Clock funktionieren problemlos)
- Betrieb von 4 Rams teilweise problematisch (BIOS F4/F5), mit F3-BIOS stabil -
V.Stryker
nagyúr
válasz
hocilala #3978 üzenetére
Én mindenképpen javaslom,hogy maradj az XP-nél. Szvsz a vista egyenlőre még nem kell....zabálja a memóriát, egy rakás program nem támogatja, ezek közt van a játékok egy része is. Sima 32 bites XP-t javaslom.
A második kérdésedre,majd válaszol vki aki ezzel jobban foglalkozott.Én nem vagyok kompetens.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest