- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #60 üzenetére
Véletlenül irtam külön, és a vinyóra gondoltam, de Kecskemét elég nagy város, és szerintem jobban jársz ha beviszed valamely szakszervizbe mert igy drágább lesz a ''leves mint a hús''
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #58 üzenetére
Nos én erre gondoltam: '' Mert IS7-es lap nem bíra a TFT-t és a karin veri le!''
Sajnos elég messze vagyunk egymástól, /Pécs/ külömben szivesen megnézném a konfigod. Ha nincs merev lemez a gépben, akkor mi történik??? -
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #56 üzenetére
Ne haragudj meg de ez egy hatalmas butaság, ilyen egyszerüen nincs. Tényleg jó lenne ha a konfigod ''hozzáértő kezekbe'' kerülne. Az ország mely részén élsz, mivel irtad hogy nem B.pesten????
[Szerkesztve] -
pit
tag
válasz
ReLiNQuiSHeD #25 üzenetére
Milyen monitorod van? Tft-nél előforul hasonló jelenség, próbáld meg ki, majd visszakapcsolni a monitort!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #51 üzenetére
Szerintem igen, nálam alapelv: a sz.gép a jó tápnál kezdődik, és ezalatt nem a nagyságot értem hanem megbizható stabilitást. Értelemszerüen kerülöm a codegen és társai /a Tiéd nem ismerem/ tápokat. Sajátom egy 480W-os HiperPower, de jók a DTK, a CoolerMaster, Enermax stb, tápok, természetesen ezek nem olcsó megoldások, véleményem szerint egy próbát mindenképp megér, ugyanis a VGA-d igen ''éhes'' portéka, és lehet hogy leülteti a rendszert.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #49 üzenetére
Szóra sem érdemes.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #47 üzenetére
Szerintem a lapnak nincs baja, gondold csak végig, 2-ből kettő az nagyon rossz arány, nekem is ez van, és eddig 27 konfigot raktam össze ezzel a tipussal, és mind üzemel azóta is hiba nélkül. A VGA- kártyád pedig ezek szerint egyikben sem müködött hiba nélkül. A kérdésed második részére válaszolva, kizárt hogy az alaplap megölje a VGA kártyát.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #45 üzenetére
Ha igy müködik a lap+proci + PCI-os/1MB-os/ kártya hosszabb időn keresztül, akkor a PCI-E-es kártyával van gond, ha azzal nem megy, és a biost is default-ra állitottad.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #43 üzenetére
Akkor a fent leirtak szerint a 24 pines csatit a helyére a különálló 4 pines 12-V-ost az alap lap bal felső sarkában lévő aljazatra csatlakoztasd.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #41 üzenetére
Azt kérdeztem hogy a tápegység ATX csatlakozója 20 vagy 24 pólusu-e? azt a különálló 4 pólusu csatit probáld a kérdéstől függetleniteni. Az alaplap bal felső sarkában van egy 4 pólusu 12V-os csatlakozó aljazat, oda dugd rá a tápegység különálló 4 pólusu dugóját, figyelj a pozicionálóra! Ezt követően az alaplap jobb felső sarkában van egy 24 pólusu ATX aljazat, ebből 4 pólus egy ''záró dugóval'' le van fedve. Ha tápegységed ATX-e 20 pólusú akkor a ''biztositó dugót'' hagyd a helyén, és dugd rá a csatlakozót az alaplap aljazatára, figyeld a poziconálót!!! ha a táp ATX csatija 24 pólusu távolitsd el a ''dugót'' és értelemszerüen csatlakoztasd a táp ATX-ét. A Különálló 4 polusú csatlakozót mindenképp csatlakoztatni KELL!!!!!!
[Szerkesztve] -
ReLiNQuiSHeD
csendes tag
válasz
ReLiNQuiSHeD #40 üzenetére
Az a 4pin-es csati az csak akkor kell ha SLI-ba kötöm a karikat?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #38 üzenetére
A tápegységed ATX csatija 20 vagy 24 pólusu???
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #36 üzenetére
Miért? a PCI-os /1MB-os/ kártyáddal megy????
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #33 üzenetére
Végig mentél azon amit fentebb leirtam???
-
sasa311
veterán
válasz
ReLiNQuiSHeD #30 üzenetére
akkor meg se mukkantam -
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #27 üzenetére
Nem nekem nem volt vele gondom, de nekem nem Venice-em van, és az enyém original volt, Te pedig azt irtad hogy előtte már ''használták'', igy nem lehet tudni mi-mivel nem próbálkoztak, ezért javasoltam a teljes bios reset-et./Ha az SLI kártya rosszul van berakva vagy nincs benne, nem fog müködni, lásd manual, itt most nem a VGA-ra gondolok, hanem az alaplapon a két PCI-E foglalat közöttire!!! Az 1MB-os PCI-os kártyával azomban elindul.
[Szerkesztve] -
Sir Riccio
addikt
válasz
ReLiNQuiSHeD #25 üzenetére
Javaslom akövetkezőket:
1/ Huzd ki a tápkábelt a konnektorból.
2/Vedd kia Cmos-t / 3 V-os litium elem/ kb 10 percre.
3/Eközben az elem foglalatában az érintkezőket zárd rövidre, pl gem-kapoccsal.
4/Az idő eltelte után, távolitsd el a rövidzárt. /gem-kapcsot/
5/Nézd meg hogy az ''SLI kártya'' a gépkönyv szerint van-e benne, tedd vissza az elemet.
6/Csatlakoztasd a gépet a konnektorba.
7/Induláskor kiirja a bios verziószámát, figyeld meg, valószinü a tiéd F6-os lessz.
a PCI-os kártyával próbálkozz, bizonyára el fog indulni
8/A biost hagyd optimalis gyári beállitáson, töltsd le a gyári oldalról az F8-as bios verziót, és ha frissitettél már biost, akkor frissitsd F8-ra. Ezt megteheted, Dos-ból de Win alól is. Ha még nem csináltál ilyett, kérj segitséget.
9/ A 6600 Gt-t csak akkor tedd vissza ha már jól müködik a rendszer. -
HERR Z
veterán
válasz
ReLiNQuiSHeD #22 üzenetére
venice...nem rossz...csak emiatt lehet hogy a lapod mindeaddig nem ad életet amíg egy másik procival ami wincsi nem frissíted a BIOSát
ha van A64 tulaj ismerősöd akkor próbálj egy procit kérni tőle... -
HERR Z
veterán
válasz
ReLiNQuiSHeD #20 üzenetére
ok akkor nem érted mit kérdeztem...olvasd le a proci kódsorának felső sorát..
ADA3000........
ez a sor kell főleg az utolsó 2 betű
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
válasz
ReLiNQuiSHeD #14 üzenetére
Átneveztem neked,de ezzel egy időre az összes kedvezményed elfogyott.
-
Atlantis
veterán
válasz
ReLiNQuiSHeD #9 üzenetére
DE! Pont ez volt a mentséged, különben zártam volna minden további nélkül.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
ReLiNQuiSHeD #9 üzenetére
Tapcsatit rendesen ragyugtad a videokareszra?Esetleg vegyel mindent ki a lapbol a vedeokartya ram es a cpu kivetelevel.... hatha a tap a ludas tenyleg...
-
venember83
nagyúr
válasz
ReLiNQuiSHeD #8 üzenetére
Tap havernak 3 hdd-ot olt meg szepen lassan, mindegyik 2 honapot elt
-
Atlantis
veterán
válasz
ReLiNQuiSHeD #1 üzenetére
Feléleszthetted volna ezt a topicot, ahelyett, hogy újat nyitsz.
Bővebben: link
Meghagyom a topicod, de legközelebb légy szíves használd a keresőt.
Ja, és ha már topicot nyitsz, kicsit vélratörőbb címet adj neki. -
venember83
nagyúr
válasz
ReLiNQuiSHeD #4 üzenetére
400watt eleg kellene legyen, de a64 melle illik egy jo minosegu (teljesitmeny ami neked van ok) tap, mert a C'n''Q''megizzasztja a xarabb tapokat, tristarrol meg, hogy oszinte legyek, nem hallottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged