Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Whysperer #3502 üzenetére
Amint látod Más értette a kérdésem: "Csak annyit ír hogy plusz mennyi? ( pl: +0.000 )" 1: biztos Értem, csak nem értelmezem. Pontosabban nem nem tudom, hanem nem akarom, mert hemzseg a helyesírási és elgépelési hibáktól. Arra próbáltam célozni, hogy egy kicsit figyelj oda.
2: venti van ráállítva a bordákra külön - Nagyon helyes!
3: más kitudta olvasni. - A CPU VID-et a Load Optimized Defaults után kiolvasott CPU VCore értékével tudod megtudni. Másnak nem GIGABYTE GA-990XA-UD3 a lapja, hanem GIGABYTE GA-990FXA-UD3. Az egy magasabb kategória, ezért a BIOS is több lehetőséget enged. Tehát beállítod az alapot, kiolvasod mennyit kap, ezt MEGJEGYZED, felírod, akármi, és a +0.000, +0.100, stb. ehhez adódik hozzá, vagy vonódik ki, remélem egy összeadás-kivonás neked sem okoz nagy problémákat, általános iskolai tananyag.
4: itt mutatja: [link] nekem ott nincsen a votl sor csak a kék gombok része. akármit állítottam. - Igen, neked offset van, és ennek az az oka, hogy GIGABYTE GA-990XA-UD3 a lapod, hanem GIGABYTE GA-990FXA-UD3 vagy magasabb. Azaz a +0.000, +0.100, stb. az egy eltérés az alaptól. Ha ez kényelmetlen, vedd meg a magasabb kategóriájú lapot.
6: köszönöm - szívesen.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Whysperer #3498 üzenetére
Ezt nem igen tudom értelmezni, milyen nyelven van? Klingon?
A CPU VID-et a Load Optimized Defaults után kiolvasott CPU VCore értékével tudod megtudni.
A Raijintek Triton nem igen hűti a VRM-et, erre figyelj, vagy majd a füst segít észrevenni, ha tuningolni is szeretnél.
HGyu
-
alisck
tag
válasz
Whysperer #3353 üzenetére
Elvileg kéne, mivel a gyártói oldalon írja:
Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules*To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first.
Aztán ez is itt van, amit tuti támogat: CORSAIR 4GB CMZ8GX3M2A1866C9
De elvileg támogatnia kellene.... Nincs valami állítási lehetőség biosban, lehet, hogy csak ott kell belőni az 1866-ot, azt jó is lenne egyből...
-
xatos3
senior tag
válasz
Whysperer #3355 üzenetére
sajnos elsiklottatok egy nagyon fontos dolgon
ez minden FX procira igaz, a 2 ram van egy csatornán akkor 1600ig tudja kezelni a priociban lévő memória vezérlő, tehát ez nem alaplap kérdése!!
próbálkoztam megoldásokkal, 2000mhzre sikerült anno felhúzni de rendkívül instabil volt a rendszer
ajánlom hogy ha jó ramod van akkor 9-9-9-24 időzítésre menj, és így nem lesz lassabb egy 1866osnál max 2%alnekem mindenesetre kellett nagyon a memória sávszélesség mert elkezdtem unity enginel tanulni
illetve szoktam videót kódolni, 2 darab ram esetén akár a 2133mhz is mehet, lásd nekem
kingston savage 2x8gb 2133mhz memóriám van
itt a sávszélesség 20 gigáról 25re ugrott az 1600hoz képest -
lee56
őstag
válasz
Whysperer #1886 üzenetére
Állítólag az újabb revízióknál már grafikus UEFI van itt is, amúgy a régebbi revek (3.0 előttiek) még mind hagyományos nemcsicsás BIOS-osak, egér nélkül.
Ennél már írják is a leírásban hogy GIGABYTE Dual UEFI BIOS technology
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest