- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Most olvastam a ph-s teszteket, mert én is tuningos lapot keresek c2d alá, ami mellesleg stabil is legyen, meg x@rságoktól mentes, 945-ös-sel is lehet valamennyit tuningolni, de nem sokat, 300FSB-nél mind kifullad a tesztek szerint, és ugye ez sem garantált.. ha biztosra akarsz menni 965 S3, sztem ez egy tuti kis lap, az ára sem vészes, és hosszútávú befektetés, 6-8k-val lehet drágább a 945-ös S3-nál.
-
Chaser
legenda
válasz
Johnny Cage #3256 üzenetére
Kézzel is megnézted, vagy csak valamilyen progi mondja az 50 fokot? Nem lehet hogy felülmér kicsit? Sztem 50 foknak nem kellene lennie, mivel max TDP-je 65W ha jól tudom, speedsteppel talán 40 lehet..bár passz.
-
Chaser
legenda
válasz
Johnny Cage #3254 üzenetére
Ekkora procitól szép az 50 fok
Én a sempronjaimmal meg athlonokkal, x2-vel játszottam ezt el, nyet közben a sempi 30 fok fölé venti nélkül se ment
c'n'q
Remélem az intel speedtepje is ilyen jól működik kisebb procinál
szerk: a leendő c2d-mre egy AC Alpine 7-est, vagy egy freezer 7 pro-t tennék, az alpine pont úgy néz ki, mint ami most az am2-es procimon van, a 775-ös hűtők nem 4 lábasak?ezen 1 sincs
azt írja ez jó am2-re is, és akárhogy nézem, nekem ugyanilyen van..[link]
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gorneck #3202 üzenetére
E2140.. de megvárom a hatalmas árcsökkentést vagy mit
majd aztán lesz végleges, kingmaxból még gondolkodtam 1066-osban, 20.5 k-ból meglenne 2x1 gb, de láttam volt már itt olyan akinek volt problémája vele, úh egyelőre nem tudom, későbbiekbena procit majd cserélem valami nagyobbra, de erre az évre még bőven elég nekem egy 2140 teljesítményű proci is..persz jól meghajtva
-
Chaser
legenda
válasz
Gorneck #3199 üzenetére
Köszi
Egy gonddal kevesebb..bár még azért húz valami a DS3 felé..talán mert olyan jól hangzik?
Valószínűleg 800-as 1 gigás kingmaxokall használnám, valami tapasztalat ezekről? Gondolkodtam még esetleg corsairban vagy geil-ben, de azokhoz csak itt ph-n tudnék hozzájutni, és ha garis gond van, elég húzós nagy távolságból intézni..
-
Chaser
legenda
válasz
zonaporkolt #3148 üzenetére
Nincs nyűgje- nálam legalábbis- a pionak, a 111-est is úgy használtam, a 112-est is, vinyó master, pio slave.
szerk a pio nem a módot jelenti, hanem pioneert, ha félreérthető lett volna
Sztetek megéri DS3-as lapot venni, vagy elég az S3 is? Ha a különbség csak a kondikban mutatkozik meg, 10 évig úgyse kell bírnia a lapnak, 3-4 évet meg gondolom folyadékelektrolitos kondikkal is elmegy- kindulva a 10 éves p2mből, ami beton stabilan megy még most is 7/24ben-tuningra van vmilyen hatása az erősebb kondiknak?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest