Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Csipisz #4912 üzenetére
Igen, este írtam hogy ma megpróbálom másik gépben, pont onnan jövök, tehát másik gépben más alaplappal (foxconn) simán összefosta magát alapon (800-on), pedig még a +0.2V-ot is megkapta, úgyhogy innen már sima ügy, aztán ami jön helyette majd annál kiderül hogy olyanok lesznek-e, mint ebből a két félből a jobbik, azaz ami szintén hibázott. Szerintem ez hamar le lett zavarva, de vannak fiatalok akiknek ez se elég gyors tempó...
-
mikk2000
őstag
válasz
Csipisz #4767 üzenetére
Hát ha alaposabban megnézed mit írtam akkor láthatod nem csak az egyik modul hibás, hanem csak az egyik hibázik annyira, hogy még a sima memtest is megfogja. Annak az esélye hogy mindkét modul rossz legyen, elég kicsi kell legyen, ezért még nem értem igazán a dolgot, mert ez inkompatibilitásra utal, márpedig akkor ennek a ramnak a többi DS3-ban (rev3.3) is hibáznia kellene, de ahogy itt olvasgattam nem volt gond vele. Rászántam magam egyébként az F10-es biosra, de semmi változás, aminek örülök, mert nem szívesen állok vissza régebbire.
Mondjuk neked rev1-es lapod van, ami különbség (korábbi memóriavezérlő), de kíváncsi lennék hogy neked nem dobna-e hibát a dosos teszt, ha van időd futtathatnál egyet.
[link]
Kicsomagolás után a wfloppy.exe készíti el a floppyt amiről bootolni kell, sacc 1 óra alatt fut le egy kört (a tényleges jósághoz vizsgálathoz azért nem árt pl egész éjjelre futtatni, de nekem most infót adna egy kör is).
Valami érdekes oknál fogva nálam párszor a legutolsó teszt fogta csak meg.
Nekem is ilyen moduljaim vannak és semmi problémám nincs velük.
Erre nem esküdnék meg... [link]
Ha lenne fényképed a ramról, akkor a cimkéket össze lehetne hasonlítani, a chipeket sajna takarja a borda, aminek levétele elvileg garivesztés -
Muréna
őstag
válasz
Csipisz #1715 üzenetére
az, hogy fos chipek vannak már rajtuk, elején rárakták a qrva jo chipeket, micron d9gct,gmh meg ilyenek, azzal csinálták a teszteket, aztán hogy rákapott mindenki, hogy hu de gci jó ram, elkezdték rájuk szorni a fos chipeket.. kb ennyi, nemhiszem, hogy amit most vennél az micronos lenne..
Ősembernél vannak király ramok olcsón..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged