- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
szerintem nem! te egy nyugodt, türelmes, békés ember vagy!

igen, ez a hardver kölcsön nehéz dolog. az ismeretségi körömben amd-ék és p4-es mocorognak csak.
azért én is megpróbálom majd az új oprendszert. hátha nálam beválik.
ilyen hibával amúgy sem hiszem, hogy visszavihetném garanciába. nem valószínű, hogy tudnák reprodukálni a hibajelenséget annyi idő alatt, amit rászánnának... -
-
-
Pipiripi
senior tag
-
Pipiripi
senior tag
Én nem alap beállításról beszélek.
proci 3,2ghz, ram 800mhz
proci 3,36 ghz, ram 1050mhz
Ezt a két beállítást néztem, de nem éreztem gyorsabbnak a rendszert a gyorsabb ramtól. Konkrétan csak winrart néztem. Egy 4GB-s cuccot tömörítettem ki, és tök ugyanaz az eredmény jött ki mindkét beállításnál. Lehet van olyan eset, hogy látványos javulást hozhat, de ez alatt a röpke két hét alatt én nem tapasztaltam ilyet.

-
Gorneck
legenda
Túl sokat olvasgattam mostanában a 800+-ról szal szinte biztos, hog 480-490 környékén van a vége 1:1-ben...persze ettől még lehet a lapom bír ennyit, de ezt azé kétlem...
Szoktam én is
Pláne ma mikor olyan gépeket selejtezek le ami 66mhzes...jahh és a poén benne, hogy meg is kell magyarázni, hogy méééé..
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Ez most miért olyan fontos?! Neten se mennek ezek a ramok jobban se ájemdébe se intelbe illetve csak az ami GMH-val van szerelve ez GTC ennek az a plafon kb, ha esetleg másnak jobban menne az max a szórás miatt.
ui: Ilyennel szemezel akkor sztem tökéletes...ennél jobb ram nem kell hidd el.
-
Gorneck
legenda
Hááát nemtom...igazából minden kapott kellő feszt, de nem lett jobb a rendszer. 500-on tudok netezni, letölteni...stb. Terheléskor hibázik a ram és proci is...de nincs restart sem fagyás...
Ahogy vittem lefele az FSB-t annál stabilabb lett a cucc...ramnak 1000-1040 között van felszorozva a vége...szal tippem a ram, mert általában 1:1-ben kevesebbet szoktak vinni, mint felszorozva. -
Gorneck
legenda
Sajna morálisan ingoványos lett a talaj így...485-490-en környékén stabilnak mondható a masina...
Ez úgy néz ki pontosan, hogy...
FSB: 490
x2
5-5-5-15-Auto.
Cpu fesz: 1.4V
FSB fesz: +0.2V
Mod: 490-en jelenleg bukdácsol a dög...lehet emelni kéne az MHC-n is...de nem hinném, hogy kéne...
Majd még vmikor próbálok egy szorzó visszavételt esetleg egy SB hűtéssel együtt is...
[Szerkesztve] -
harkai
tag
Nekem CSAK az F7 jött be, f6,f7,f10 nuku
én windows frissítést csináltam @BIOS progival.Lényeg h alapon legyen minden biosban,Load optimized defaults.töltsd le előtte a bios fájlt, csomagold ki egy mappába.@bios progiban, ami rajta van a cd-n válaszd a new bios update-t.blablabla.Rajta van a giga oldalon, hogy hogy kell csinálni pontosan. -
Gorneck
legenda
Ezt most nem értem...mármint a hsz-od....nem ez a baj...lentebb bővebben.
Túlfeszre a ram hibázni kezd...így akkor minek adjak több feszt...értelmetlen.
Ha beállítom +0,3-nak a stabil 2.1-gyel nekem sincs gondom, de +0,4 +0,5...stb mind 2.1-nek látszódik a progikban, de reagál a ram...szal ad feszt a lap...innentől kezdve meg nem érdekel mit ír ki az everest/speedfan.
Úgy gondolom 2.1V és ~1000/5-5-5-5-15-auto-ra van belőve a ram gyárilag...D9 GTC chipre tippelek...de ebből a típusból ami nekem van még nem láttam sehol a neten szal lehet nem is D9 van rajta. 800+-ból ha jól nézelődtem 5-6 típusból 1-et szerelnek GMH chippel. Ma du elkezdem 1:1ben keresni a végét.
Szerdán, ha nem jön közbe semmi, akkor megnézzük Ultrára mit reagál...inkább a progi monitorozása érdekel...
ui: Sztem ez a ram nagyon jó választás bárkinek. Kényelmes feszen viszi egy egész jó időzítést és mindezt olcsón teszi. Nem bántam meg...max annyiból, hogy kevéske a procim kihajtásához...
Aktív témák
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)