- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sztem a proci fesz lesz kevés...ramot meg tedd auto-ra...de ezt szépen egyesével...
ui: Semmi értelmét nem látom ennek a barom dual orthos baromságnak...két magot terhel így is akkor meg minek...ha vmi nem stabil az úgy is kibukik...csak később. Egyszer már próbáltam 2öt futtatni, de nálam össze vissza viselkedet a gép...oszt áttértem: orthos csak cpu tesztre, memtest csak ram tesztre (másra meg amúgy se jó)...izzad a gép rendesen. 5-6 óra után már lehet mondani, hogy kb stabil... Mondjuk én alapfesz tuning híve vagyok... -
Gorneck
legenda
DS4-nél nemtom, hogy minkét biost frissíti e win alatt a progi...
F8-as bios miután feldobtad sztem pendrive-ról is tudod már frissíteni qflash-sel a biost. Szal ha nem tette meg, akkor ott pótolni tudod (biosba F8, majd main/backup aszhem és a backupot köll).
De ezt inkább egy DS4 tulaj majd jól elmondja...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tessék olvasgatni azé van...