- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
No most frankón, ez akkora gond?
Siriusb után lehettem volna a második megszólaló, nem tettem meg. Nem azért, mert féltem topicot óvó szavaid miatt, csak meghagytam másoknak a lehetőséget. Sokszor voltam már életemben első, nem vonz a helyezés.
''játszani is engedd szép, komoly fiadat!''
Játszunk, és remélem, ez nem bűn. A falakat tudomásul vesszük, ám a falakon belül a korlátokat hadd helyezzük el mi. Hamar lefut ez az ''én vagyok az akárhanyadik'' mizéria, és folytatódik az érdemleges, valóban hasznos munka.
Figyelmed hasznos, jó örzője vagy a fórumnak. Köszönet jár érte.
Remélem, nem veszed sértésnek szavaim, nem bántani akarlak, ezt érezheted. Segítettél, köszönjük. A többi a topic lakók dolga. Elhiheted, viselkedésünk nem hagy kívánni valót maga után. Ha pedig javíthatatlan renitens téved ide, le fogjuk rendezni. Ha nem sikerül, úgy kérni fogjuk hathatós segítséged.
Türelmed köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest