- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #2150 üzenetére
szerintem ez csak valami beállítási, vagy driver probléma lehet. talán érdemes lenne újrarakni a hangkari driverét, ha az kevés, akkor a tvtunerét is..
-
rumkola
nagyúr
válasz
stuntmanmike #2123 üzenetére
Nekem is így van összedugva, és van hangja...
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #2132 üzenetére
alapból a kék jack bemeneten (line out) kellene mennie, gondolom, nincs 5.1es hangcuccod. de minden gond nélkül megy a belsőn is. próbálgasd..
bocsi, nincs több ötletem így látatlanban...
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #2130 üzenetére
most nem tudom megmondani, mi a helyes beállítás, de csak itt van valami elállítva. még mikor a pinnacle tvtunerem volt bent, nekem is kellett valamit állítani, de már nem emlékszem, mi volt...vezérlőpultban be lehet jelölni még lejátszáshoz bemeneteket, de az óra melletti narancs színú hangszórósziluett ikon is elvezet a hangkártya- beállításokhoz, lehet, ott okosabb lennél. a tvtuner az eredeti driverjével, és szoftjával van feltéve, vagy valami általános tévénéző progival?
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #2128 üzenetére
két verzió lehetséges, vagy a line in jack aljzat (kék színű) kívülről, vagy pedig a belső kábellel a cd in-be dugod mindkét megoldással fog menni, csak ugye a tvtuner szoftverében be kell állítani, hogy mi legyen az audioval, sztereó keverőn keresztül, vagy honnan szeretnéd hallgatni. a vezérlőpult hangbeállításoknál is meg kellene nézni, mi van a csúszkákkal, lejátszásnál milyen bemenetek vannak kipipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest