- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
horvathkrisz #2348 üzenetére
"onnan tudom hogy annyin ment mert annyit irt a bios"
Bocsi, de ezt még mindig nem értem! Hol írja ki a BIOS, hogy mennyin megy a RAM?
Nálam csak a mem szorzó állításnál írja azt a frekit, amin "elvileg" kellene mennie a RAM-nak.
Itt nekem is jól írja, de valójában nem annyin megy, mert gondolom azon nem tud elindulni, így visszaveszi a szorzót 2-re.
Azért, tényleg megnézhetnéd majd 340-es FSB-n 2,5 szorzóval.
Ehh... mégse... ha nem írja ki semmi se a memória órajelet, akkor nincs értelme. Nem lehet, hogy azért nem írja ki a frekit, mert nálad is vmi gubanc van?
Nem tetszik ez nekem...Esetleg vki másnak nincsen tapasztalata (D)S3 + E6750 esetén memo kezelés terén? Tehát memo 2x felszorzás felett????
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest