- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Így volt feltéve a giga oldalára...de nem ott kell kutakodni ilyen esetben...ott az intel oldala.
Kingmax nagyon is jó ram...nem javítottak semmit csak szólok, legalábbis saját szemmel még sose tapasztaltam az ellenkezőjét...ami ez első reves MCHval is okádékul ment az az újjal se ment jobban...4 kit ramos tapasztalat ez...majd P35be szárnyalt mind...200mhz-et számított...sőt...1 időzítést lehetett fogni egyes kiteknél. Persze lehet csak Én fogtam ki olyan ramokat amiket rühellt a 965.
A rendszered magasan tesz a ramra...ha már megy és látszik a 4 giga jó vagy...800 Cl4nél jobb nagyon nem is kell.
A másik dolog, hogy konkrét dokumentációt sose láttam, hogy mit szögeltek az új MCH revekbe...egyébként nem mondom kétszer, hogy fesz ellátási gondok miatt voltak gondok a ramokkal...aminek aztán nem sok semmi köze egy MCH rev váltáshoz..bár kitudja...nem értek Én ehhez...X38 és X48 egy kula...de Te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nem lesz Xiaomi 16
- Apple MacBook
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest