- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Nyomja valaki közületek online? Most megint előszedtem, de hard fokozat ellenére én igazából picit nudli. Csomószor van, hogy befutok simán fószerok látómezőjébe és mégis rám sem lőnek. Távcsövessel meg fingani nincs idejük, annyira messziről leszedem őket (ahogy ők is tudnának engem).
Van itt is sok cheater? SWAT-ban volt egy párszor részem köcsögökben. Igazából ennek a multija még jobban tetszene sztem mint a SWAT, merthogy egy picit hosszabb is. Az ára meg szintén nem túl sok a maga 3.000 Ft-jával.
-
Jofi81
őstag
Én nem nagyon erőltetném ezt a dolgot PhysX kártya nélkül. A CPU lényegesen lassabban fogja kiszámolni a fizikát, mint az erre a célra épített célhardver. A GPU a felépítéséből adódóan sokkal alkalmasabb lenne erre a célra, de azt meg nem tudod beállítani semmiféle fájlbuherálással.
-
Crytek
nagyúr
válasz
MichaelSD #260 üzenetére
Valahol be lehet valamelyik fájlban állítani hogy be lehessen kapcsolni az extrá fizikát a játékba.
Azt kérdem ezáltan nagyon lassú lesz a game?? mivel nincs PhysX a gépben a proci fog küzdeni vele azért lesz gondolom lassú.
Assezm régen már probáltam de nem emlékszem már. -
Crytek
nagyúr
Ha fájlbuherálással előcsalom az extrém fizikátakkor sokkal lassabb lesz a game??
Van valami video hogy néz ki ilyen fizikával?
-
Fáraó
őstag
válasz
HDR renderin #256 üzenetére
-
HDR renderin
senior tag
a gátasnál két helikopterrel kell megküzdeni,de ugy hogy csak egy hőkövetős rakétád van,a másikat a kézi fegyverrel kell vagy elmész vissza a géppuskához és avval lövöd le!
Jah,és a helikopternek az alját löjétek ne csak vaktában ahol éri mert az nem ér semmit!Ha kell magyaritás akkor: Innen
-
simi762
tag
és a jó hír!!!!!
jön a 3. rész is!
a single-t is végig vittem, de a multi az naggyon oda b%/=ós.
üdv simi! -
MichaelSD
őstag
Az utolsó pálya elején én is szítkozódtam egy sort, mert nekem is leszedték az embereimet. De aztán sikerült mindekit "kimenteni".
Ami zavart (pl. gátas pálya), hogy néha előre kell tudni, hogy kell-e Zeus vagy nem. Ez...komolytalan. Mennyivel lett volnal rosszabbm ha crosscomon kérünk 2 F18-ast, akik leszedik a heliket?
A történet (mint a vége) olyan amerikai...
-
Fáraó
őstag
válasz
HDR renderin #251 üzenetére
Lehet, hogy azóta már végigvitte.
-
Fáraó
őstag
Tegnap este ezt is végigvittem. Összességében nagyon jó volt, könnyebb mint az első rész! Aki szereti az FPS-t vagy a taktikai FPS-t az feltétlenül vegye meg! Az első részt is!
Absz megéri az árát!
Egy-két észrevétel:
- A Hacienda-s pálya nagyon szép, könnyű és telitalálat volt!
- Az MI szinte ua mint az első részben, de kis odafigyeléssel el lehet kerülni a "gyilkos" helyzeteket. Pl. nem igazán éri meg a társaknak a fegyverre GL-t szerelni, mert minket is megtisztelnek egy-két gránáttal. Illetve ha a tank lövi az ellent -vagy az ellenek arra tartanak- akkor ne legyünk az ellen kb. 20 méteres sugarába, mert a tank szívfájdalom nélkül leszed minket is a "pontos" lövései miatt -hogy ennyire szórjon azt nem hiszem el.
- Gátas pálya: egyszerűen megoldható. Mitchel és még vki vigyen 1-1 db Zeus-t. Ahova letesszük az EMP-t, oda campeljünk be az alsó szintre, szépen egyenként elosztva az embereinket. Miután elindult a "buli", kezdjük el leszedni az ellen katonáit az ajtón kilesve ill. a felső szint felhasználásával. Segítségképpen ellenőrizzük eredményességünket a sateilte képével. Majd az egyik helit leszedjük mi, ezután a Zeus-os társat kiküldjük (Move) az ajtó elé kicsivel, aztán megmutatjuk neki a célt -akár távcsőn keresztül is- és közben kiadjuk rá az Attack parancsot.
- Utolsó pálya: itt elszállt az agyam.Amint megtörtént a ledobásunk rögtön meghalt 1 v 2 kolléga. Szóval sokadszori próbálkozás után csak Ramirezt vittem magammal és Gordi -remélem jól írom
- fegyverét az MI4-est (+ MP5SD-t).
- Örülök, hogy az afroamerikai barátunknak végre adott vki egy Halls cukorkát és nem rekedten beszél a Comlinken mint az első részben!Az kibírhatatlan volt!
SPOILER!
Már láttam a lépcső alját, vmi 20 egységnyi távolságra voltam a kijárattól és akkor kezdtem összeesni. Kár ezért a befejezésért, meg a csöpögős "Maga a legjobb katonám..." mondatokért.És akkor most jöhet a Vegas...
-
Fáraó
őstag
Annyira bejön a játék, mint annó az első rész. Nagyon tetszik, sokkal könnyebb ez a normal szint mint a GRAW1 normal szintje. Szépen előre egyedül és no probem. A mentés az igazi luxus, meg is öli egy picit a játékélményt -> inkább már nem használom.
-
Geryson
addikt
Valóban baromi idegesítő tud lenni a katonák butasága. Én a lehető legnagyobb mértékben védtem őket (nekem is eszembe jutott a család), azt hiszem 2 pályán nem sikerült csak megmentem az összeset. Én attól feküdtem ki egy párszor, hogy beleakadtak házsarokba, úton lévő kráterbe és csak ott gyalogoltak össze-vissza.
Az utolsó pálya nagyon tetszett, egészen addig, amíg a bunkerben nem kellett megint egyedül rohangálnom, de ez még talán belefért. A tábor megközelítése a nagy híddal együtt baromi élvezetes. Annyira szedtem a srácokat a sniper-rel, hogy öröm volt nézni. A tábor közvetlen bejárata az igen sok ellenséggel (hard-fokozat) szintén nagyon kellemes. Egyik oldalról egy ember le, mindenki lő, közben átmegyek a másik oldalra és onnan megint egy ember le. Szépen sorban...
-
Fáraó
őstag
Ma este én is bekezdem. Tegnap feltelepítettem, beállítottam, kipróbáltam. Nagyon szép volt, szebb mint a GRAW1.
Az AI sajnos nem sokat változott a csapattársaknál:
1. csapattársnak mondom: follow. Megyek a házak mögött, erre az kint grasszál az utcán és lelövik.
2. csapatnak mondom: stop. Felmegyek snperkedni, leszedek egy-két ellenséget, észrevesznek, mennék hátrébb fedezékbe, de nem tudok, mert két "kedves" csapattárs feljött utánam, beálltak libasorba. Gondolták lőnek ők is egy-két enemy-t engem meg beálldoznak a jó ügy oltárán. Le is lőttek, mert beragadtam előre.
Szóval itt is a megyek előre egyedül óvatosan taktika lesz, ne lőjék már le szegényeket. Családjuk van otthon, virtuális feleség meg virtuális gyerekek. -
Geryson
addikt
Na itt felvillanyozódtam a hozzászólásokon és - szégyelem bevallani -, de szedtem le egy trainert örökélettel és fegyverrel. Hát így azért már más, de így is rettentően sokat kellett belelőnöm a gépekbe.
Ami tény, hogy nekem is bug-os ez a pálya, mert volt, hogy csak leesett a gép és mutatta valahol a völgy aljában, hogy ott áll és nem engedett tovább. Aztán újratöltés és úgy leszedtem, hogy a nagy placcra estek mind a ketten, szépen felrobbantak és végre a következő pályán vagyok, immáron örökélet nélkül. Remélem ilyen rész nem lesz többé. Én szeretek gondolkozni, taktikázni, nekem az eszetlen lövöldözés nem tetszik...
-
Geryson
addikt
Hahó!
Hát sajnos én le kellet, hogy tegyem a játékot a gátas pályán. Teljesen egyedül vagyok, jönnek a helikopterek és még azzal az egyetlen egy nem hőkövető rakétával is csak éppen, hogy megsebesítem az egyik gépet. Ha mákom van, akkor mind a kettő már füstöl, de amúgy semmi. Az az igazság, hogy ez így nekem unalmas, ebben semmi taktika számomra...
-
feka007
veterán
Nekem néha hajlamos lefagyogatni a gém, pedig megpeccseltem. Amúgy nagyon nagy játék, jól el lehet vele ökörködni, szerencsére jobban tetszik mint a R6 Vegas, és a grafikája is szebb, pedig egyel korábbi UE-t használ, és folyamatosan 100 fps környékén van.
-
zoo8800
veterán
Szerintem is jó game csak egy kicsit rövid. Semmilyen bugom nincs
csak a baromi hosszú töltési idők zavarnak, meg hogy nem lehet mindig menteni.
-
Gabeee
tag
válasz
Anthony28 #241 üzenetére
Ezt nem tudom, biztos sok mindentől függhet. Ugye júliusban jött ki a játék, akkor végigtoltam bug nélkül, és fent hagytam a gépen. Most újrakezdtem, és annyi változás történt azóta, hogy vettem egy új monitort (17" -> 22" wide). Hát nem hiszem, hogy ez sok vizet zavart volna...
Mindenesetre érdemes egy all missions unlockerrel áthidalni a problémát (www.gamecopyworld.com-ról szedtem), mert az utolsó pálya nagyon jó - nehéz, de izgalmas! -
Gabeee
tag
válasz
Anthony28 #235 üzenetére
Én egy előző pályán, a The Long Walk nevezetűn találkoztam ugyanilyen bug-gal, amikor a víztorony tetejéről kell kilőni egy helit. Hiába lőttem le, ott virított a zöld nyíl a torony alatt 500 m-rel. Hiába kezdtem többször újra az előző mentéstől, aztán a pálya elejétől, aztán végül az egész játékot újraraktam, a bug mindig előjött. Végül felraktam a másik partícióra, amin az XP van, ott is ugyanez volt.
Na itt meguntam, kerestem egy all missions unlockert, és továbbléptem a következő pályára.
Ja, és amikor pár hónapja először játszottam ki, nem volt semmiféle bug. -
_stick_
őstag
Én úgy csináltam meg, hogy alapból vittem magammal egy hőkövető-rakétát, azzal lerendeztem az egyik helikoptert. A másikra voltak szétszorva a gát tornyaiban nem hőkövető-rakéták. Azokkal próbálkoztam leszedni, miközben állt, vagyis lebegett, illetve a hulláktól szedtem el nehézgépfegyvert és azzal lassan, de kinyírtam. A másik, egyszerűbb megoldás, hogy az összes katonádnak adsz rakétát és velük szedeted le. Ez talán annyiban nehézkes, hogy vigyázni kell rájuk. Nekem 1-et kilőttek és a helikoptert is csak a másodiknak sikerűlt leszednie, mert az első elbénázta...
Ha leszedted mindkettőt utánna van evac. -
Anthony28
őstag
Biztos,De már a pöcsöm kivan.
3x lőttem le a heliket és mind a 3x valahogy úgy esett az egyik hogy lezuhant, majd világított 500m mélyen a zöld kocka...hogy ott van lent.
Ezennel befejeztem.Idegesít, és valamit össze fogok törni.Bug-os fos játék, ennyi.Alapban 1 nehéz rész, de hogy még azzal is kísérletezzek hogy pont ne szakadékba essen hanem máshova...pffff -
Anthony28
őstag
Srácok!
Ha a gátas pályán lelőttem mind a 2 helit akkor utána hogyan tovább?Csak azért mert a 2. heli amikor lezuhant gondolom valami szakadékba, a térkép egyfolytában jelzi zöld nyillal a heli helyzetét..csak az a baj hogy oda nem tudok menni mert a hegy túloldalán van.
-
Geryson
addikt
Hát Apám, ez nem volt gyenge pálya. Sokkal inkább fárasztó, mint nehéz. Kezdődött azzal, hogy páncélököl ugye nincs nálam, úgyhogy folyamatos futással összeszedtem az MG21-eket, közben a helikopter lőtt, hát piszkosul uncsi.
Aztán bementem abba a kis házba a sarokra és onnan hajrá, itt lőttem, ott lőttem. Amikor már füstölt a gép, akkor tudtam, hogy jó lesz ez, csak már tényleg untam egy picit a kergetőzést...
-
Gaboman
nagyúr
Srácok mi az az ID 16számjegyű kulcs amit kér a game?
Valaki tud ebben nekem segíteni?
Meg is tudná mondani hogy melyik az? -
Geryson
addikt
Akkor kérdezek mást, hátha erre jön válasz. Hogy a franckarikában csinálom meg azt a teres pályát? Én most úgy gondoltam, hogy a légvédelmet ráküldöm a tankra, a fószerokat leszedi az én tankom, de hogyan szedem le a helikoptert? Lőjjem sokáig? Az a gond, hogy egy idő után mindig lelő engem rakétával...
-
MichaelSD
őstag
Nem gameplay kérdés.
Az egyik GRAW2 wallpaper ez: [link]
Ilyen sisakos felszerelés van PCn vagy csak PS3 v xBoxon? Van még screenshot róla valahol a wallpaperen kívül (akár in-game)? -
Geryson
addikt
Nem induuuul a tank...
Miéééért?
-
Geryson
addikt
Hahó!
Miért van az, hogy nem indul es az Istenért sem a tank, pedig mondom neki? Most kezdtem az AKT III első pályáját, amikor a fószer a helikopterrel menekül és folyamatosan lő. Néha egyszerűen nem indul el a tank. Aztán újra töltöm a játékot és reagál és követi az utasításaimat.
Ennek ellenére nem tudom a teret megpucolni egyenlőre, de ami késik nem múlik...
Az mondjuk jópofa, hogy amióta van GR, azóta én szinte minden pályát egyedül nyomok végig, mert sajnálom a kis katonatársaimat is. Most is hard-on nyomom és már több pályát nem ''A''-ra, hanem ''S''-re minősített. Mondjuk lassan is haladok... -
Dilikutya
félisten
Unod az új Ghost Recon-t, esetleg béna vagy kódot keresni a warez verzióhoz? Nesze, itt van ingyenesen, legálisan a Ghost Recon első része: [link]
-
Zin
őstag
Multiba ki nyomja?
irjatok privátba msn-t vagy vmi es megbeszelunk egy game-t.Unom single-be má..
üdv -
Gyusz
őstag
válasz
Anthony28 #221 üzenetére
Akkor nincs más választás, el kell kezdeni a pályát elölről, a csapattagokat és magadat felszerelve RPG-vel. Nekem is egy korábbi mentésről kellett újrakezdenem, mert rosszul pozícionáltam az embereimet, és mire a helikoperek jöttek, addigra túlságosan lesérültek. Egyébként nem lehetetlen gépfegyverrel leszedni a helikoptereket, nekem valamelyik korábbi küldetésben sikerült, de rengeteg lőszer ráment, szóval talán tényleg érdemesebb újra elkezdeni.
-
Anthony28
őstag
Hát ez nem akar menni.
Az RPG üres, a kézifegyverekkel meg addig jutok hogy mind a 2 heliből 2 füstcsík szállingózik.Lőném őket tovább csak elfogytak a fegyverek....
mert ugye a halott katonák fegyvereit is felhasználtam...
-
Gyusz
őstag
válasz
Anthony28 #218 üzenetére
Mennyi embered maradt meg és milyen felszereléssel? Ha van nálad Zeus MPAR, akkor abból az épületből, ahova az EMP-t telepítetted, onnan kijössz néhány métert, és célra tartasz (szemből jönnek majd a helikopterek). Amint megjelennek, az egyiket ezzel le tudod szedni, a másikra pedig rámutatsz egy szintén Zeus MPAR-t hordozó embrrel, megnyomod, hogy attack és leszedi. Ha esetleg nem volt nálad Zeus, akkor még az EMP kisütése előtt, szintén kb. szemben lévő ''épületben'' van rakétavető, utána már nem volt nálam valamiért, a másik helikoptert pedig leszeditek gépfegyverrel, bár sokáig tart, de nem lehetetlen. Ha végeztél a két helikopterrel, akkor óvatosan közeledj a kimentési pont felé, én elkezdtem vígan szaladni arra, erre nem jött még néhány fegyveres és kezdhettem újra a helikopterekkel?
-
Anthony28
őstag
Srácok!
A gátas pálya végénél van valami okosság a 2 helikopter ellen? Kézifegyverekkel csak odáig jutok hogy elkezdenek füstölni...utána mindig leszednek. -
Gyusz
őstag
Én is elkezdtem a játékot; az előző résznél jobban tetszik, már csak a gyorsmentés megléte és a jobb optimalizáltság miatt is. Bár egy-két pályát elég sokára töltött be és a legújabb patch ellenére is előfordulnak véletlenszerű fagyások. A társaim mintha nem futnának már bele olyan könnyen az ellenséges tűzbe, de lenne még mit csiszolni az MI-n, ugyanis néha még beakadnak egy tereptárgy mögé.
-
Tibi007
csendes tag
Köszike
-
Tibi007
csendes tag
SPOILER!!!
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a végén Mitchell meghal? Mert nekem meghalt. Vagy, gyorsabban kellene futnom? -
GhostLead
tag
Sziasztok! Végigtoltam naon jó kis game ez! A vége egy kicsit érdekes lett, de remélem jön majd a folytatás!
Az irányitás jobb mint az 1-ben volt ill. sokkal gyorsabb a játék menet is. Al lehetne jobb is. Vannak ennél rosszabb játékok és lesznek is. Nekem nem volt probléma vele, épp most szedek hozzá egy új fegyver modot. Rem .jó lesz! Majd beszámolok róla.
-
t0m_
tag
Szasztok!
Elindítok 1 mappot, bugos a kép, és pár sec után újraindítja magát a gép.
162.18-as legújabb forceware van fent.Ötlet? -
_stick_
őstag
Üdv!
A vonal simításnal az edge smoothing-otl nem lehet nagyobbra venni, 2x, 4x? -
Nikkel15
tag
Srácok nagyon komoly game!!!!!!!!!!!!!
Tegnap vettem meg egy forintot sem sajnálok amit elköltöttem rá nekem nagyon tetszik.Grafikailag nagyon ott van és nem szaggat.Mondjuk azt a qrva A.I. jobban is megírhatták volna
Ja és a fizika hát szerintem példás még kártya nélkül is.
-
keszegduda
őstag
Na letöltöttem én is a demót, és nagyon tetszik, még 7300GT-vel is...
Azt viszont észre vettem, hogy kiasználja a dual-core adta lehetőségeket...tehát megy mindkét mag terheléskor...
-
Eagle16
addikt
Én is végigvittem, jó játék volt, tetszett
-
Battleaxe
tag
Na végig vittem az utolso köldetés már sétagalopp volt a helishez képest.Sniper fegyverrel mentem de nem az egylövetüvel igy kiváloan ki lehetett löni a hid végében posztolo mexikoiakat.
-
LJoE
senior tag
jó kis játék lenne ez, ha nem lenne az AI egy hulladék (gondolok itt mind a csapattársakra mind az ellenfelekre), és a triggerek se lennének úgy elcseszve
meg valahogy nem túl kitaláltak a pályák
a vegas példul körökkel jobb volt -
Eagle16
addikt
Ezen az utolsó előtti pályán én is bevezettem az egyszemélyes rambo-taktikát.Egész jó
-
Mozso26
senior tag
Én hurcolásztam magammal a féleszü embereimet.Egy kicsit több iteligenciával is megáldhatták volna öket
Még szerencse h a parancsaimat helyel közel végrehalytották pl. lelötték a helit , tankot.Viszont volt olyan h csak akkor kezdett el követni ha visszamentem érte és ugy rugdostam magam elött
de ha gondolod le is löheted öket.A jack bauert nem vágom.
[Szerkesztve] -
Battleaxe
tag
Na sikerült
jön a last stand
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest