- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Az utolsó pálya elején én is szítkozódtam egy sort, mert nekem is leszedték az embereimet. De aztán sikerült mindekit "kimenteni".
Ami zavart (pl. gátas pálya), hogy néha előre kell tudni, hogy kell-e Zeus vagy nem. Ez...komolytalan. Mennyivel lett volnal rosszabbm ha crosscomon kérünk 2 F18-ast, akik leszedik a heliket?
A történet (mint a vége) olyan amerikai...
-
Geryson
addikt
Valóban baromi idegesítő tud lenni a katonák butasága. Én a lehető legnagyobb mértékben védtem őket (nekem is eszembe jutott a család), azt hiszem 2 pályán nem sikerült csak megmentem az összeset. Én attól feküdtem ki egy párszor, hogy beleakadtak házsarokba, úton lévő kráterbe és csak ott gyalogoltak össze-vissza.
Az utolsó pálya nagyon tetszett, egészen addig, amíg a bunkerben nem kellett megint egyedül rohangálnom, de ez még talán belefért. A tábor megközelítése a nagy híddal együtt baromi élvezetes. Annyira szedtem a srácokat a sniper-rel, hogy öröm volt nézni. A tábor közvetlen bejárata az igen sok ellenséggel (hard-fokozat) szintén nagyon kellemes. Egyik oldalról egy ember le, mindenki lő, közben átmegyek a másik oldalra és onnan megint egy ember le. Szépen sorban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest