- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Nyomja valaki közületek online? Most megint előszedtem, de hard fokozat ellenére én igazából picit nudli. Csomószor van, hogy befutok simán fószerok látómezőjébe és mégis rám sem lőnek. Távcsövessel meg fingani nincs idejük, annyira messziről leszedem őket (ahogy ők is tudnának engem).
Van itt is sok cheater? SWAT-ban volt egy párszor részem köcsögökben. Igazából ennek a multija még jobban tetszene sztem mint a SWAT, merthogy egy picit hosszabb is. Az ára meg szintén nem túl sok a maga 3.000 Ft-jával.
-
Geryson
addikt
Valóban baromi idegesítő tud lenni a katonák butasága. Én a lehető legnagyobb mértékben védtem őket (nekem is eszembe jutott a család), azt hiszem 2 pályán nem sikerült csak megmentem az összeset. Én attól feküdtem ki egy párszor, hogy beleakadtak házsarokba, úton lévő kráterbe és csak ott gyalogoltak össze-vissza.
Az utolsó pálya nagyon tetszett, egészen addig, amíg a bunkerben nem kellett megint egyedül rohangálnom, de ez még talán belefért. A tábor megközelítése a nagy híddal együtt baromi élvezetes. Annyira szedtem a srácokat a sniper-rel, hogy öröm volt nézni. A tábor közvetlen bejárata az igen sok ellenséggel (hard-fokozat) szintén nagyon kellemes. Egyik oldalról egy ember le, mindenki lő, közben átmegyek a másik oldalra és onnan megint egy ember le. Szépen sorban...
-
Geryson
addikt
Na itt felvillanyozódtam a hozzászólásokon és - szégyelem bevallani -, de szedtem le egy trainert örökélettel és fegyverrel. Hát így azért már más, de így is rettentően sokat kellett belelőnöm a gépekbe.
Ami tény, hogy nekem is bug-os ez a pálya, mert volt, hogy csak leesett a gép és mutatta valahol a völgy aljában, hogy ott áll és nem engedett tovább. Aztán újratöltés és úgy leszedtem, hogy a nagy placcra estek mind a ketten, szépen felrobbantak és végre a következő pályán vagyok, immáron örökélet nélkül. Remélem ilyen rész nem lesz többé. Én szeretek gondolkozni, taktikázni, nekem az eszetlen lövöldözés nem tetszik...
-
Geryson
addikt
Hahó!
Hát sajnos én le kellet, hogy tegyem a játékot a gátas pályán. Teljesen egyedül vagyok, jönnek a helikopterek és még azzal az egyetlen egy nem hőkövető rakétával is csak éppen, hogy megsebesítem az egyik gépet. Ha mákom van, akkor mind a kettő már füstöl, de amúgy semmi. Az az igazság, hogy ez így nekem unalmas, ebben semmi taktika számomra...
-
Geryson
addikt
Hát Apám, ez nem volt gyenge pálya. Sokkal inkább fárasztó, mint nehéz. Kezdődött azzal, hogy páncélököl ugye nincs nálam, úgyhogy folyamatos futással összeszedtem az MG21-eket, közben a helikopter lőtt, hát piszkosul uncsi.
Aztán bementem abba a kis házba a sarokra és onnan hajrá, itt lőttem, ott lőttem. Amikor már füstölt a gép, akkor tudtam, hogy jó lesz ez, csak már tényleg untam egy picit a kergetőzést...
-
Geryson
addikt
Akkor kérdezek mást, hátha erre jön válasz. Hogy a franckarikában csinálom meg azt a teres pályát? Én most úgy gondoltam, hogy a légvédelmet ráküldöm a tankra, a fószerokat leszedi az én tankom, de hogyan szedem le a helikoptert? Lőjjem sokáig? Az a gond, hogy egy idő után mindig lelő engem rakétával...
-
Geryson
addikt
Nem induuuul a tank...
Miéééért?
-
Geryson
addikt
Hahó!
Miért van az, hogy nem indul es az Istenért sem a tank, pedig mondom neki? Most kezdtem az AKT III első pályáját, amikor a fószer a helikopterrel menekül és folyamatosan lő. Néha egyszerűen nem indul el a tank. Aztán újra töltöm a játékot és reagál és követi az utasításaimat.
Ennek ellenére nem tudom a teret megpucolni egyenlőre, de ami késik nem múlik...
Az mondjuk jópofa, hogy amióta van GR, azóta én szinte minden pályát egyedül nyomok végig, mert sajnálom a kis katonatársaimat is. Most is hard-on nyomom és már több pályát nem ''A''-ra, hanem ''S''-re minősített. Mondjuk lassan is haladok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged