- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeee
tag
válasz
Anthony28 #241 üzenetére
Ezt nem tudom, biztos sok mindentől függhet. Ugye júliusban jött ki a játék, akkor végigtoltam bug nélkül, és fent hagytam a gépen. Most újrakezdtem, és annyi változás történt azóta, hogy vettem egy új monitort (17" -> 22" wide). Hát nem hiszem, hogy ez sok vizet zavart volna...
Mindenesetre érdemes egy all missions unlockerrel áthidalni a problémát (www.gamecopyworld.com-ról szedtem), mert az utolsó pálya nagyon jó - nehéz, de izgalmas! -
Gabeee
tag
válasz
Anthony28 #235 üzenetére
Én egy előző pályán, a The Long Walk nevezetűn találkoztam ugyanilyen bug-gal, amikor a víztorony tetejéről kell kilőni egy helit. Hiába lőttem le, ott virított a zöld nyíl a torony alatt 500 m-rel. Hiába kezdtem többször újra az előző mentéstől, aztán a pálya elejétől, aztán végül az egész játékot újraraktam, a bug mindig előjött. Végül felraktam a másik partícióra, amin az XP van, ott is ugyanez volt.
Na itt meguntam, kerestem egy all missions unlockert, és továbbléptem a következő pályára.
Ja, és amikor pár hónapja először játszottam ki, nem volt semmiféle bug. -
Gabeee
tag
válasz
Csapi007 #118 üzenetére
A Drone-t csak küldözgetni lehet ide-oda, aztán azt mutatja, ami felett éppen van. Nem lehet állítani kameraállást. Se a GRAW2-ben, se az GRAW1-ben nem volt ilyen lehetőség.
Egyébként ez a most megjelent verzió valószínűleg nem a végleges, egy pár fórumot már megjártam, ott ezt állítják. Pl. nincs védelem, csak serial, ami az első furcsaság. Aztán a verziószám is elég érdekes, 29980.2562, egy frissen megjelent játéknál 1.00 szokott lenni. Nagyon sok benne a bug, sokakat nem enged tovább az Act II vagy III-ra. Én ugyan ilyet nem tapasztaltam, de most a mission 9 pályán (Codename Farallon) egyszerűen lehetetlen továbbjutni. Két ellenséges helikoptert kellene kilőni, egy RPG-t prezentálnak hozzá egy őrtoronyban 1 azaz egy darab lőszerrel. Elég nehéz vele eltalálni egy mozgó helit, de ha neadj' isten sikerül, akkor ott a második. Ha visz magával az ember egy Zeust, ahhoz is csak egy lőszer van, és ahhoz meg nagyon közel kéne engedni a helikoptert, hogy be lehessen célozni. És ők addig százszor lelőnek. Én itt feladtam pár óra kísérletezés után, megvárom a végleges verziót.
Amúgy nagyon tetszik a játék, ennek ellenére is. Elméletileg 10 pályából áll, vagyis már majdnem a végén járok. Hát elég rövidre sikerült, sajnos... -
Gabeee
tag
Hú, nagyon jó kis game! A GRAW1 is nagyon bejött, túl sok változás nincs ahhoz képest egyébként, de vannak új fícsörök. Pl. van mentés (de nem mindig enged menteni, viszont gyakrabban van autosave), az ellenség fegyvere felvehető, kicsit más a taktikai map. Ha nem adok ki parancsot egy ideig a csapatnak, akkor noszogatnak: ''Talk to me, captain''
Azt hiszem, jó hétvégém lesz! -
Gabeee
tag
Szomorúan látom, hogy a Gamespot-on a megjelenés időpontjánál már megint egy új dátum szerepel.
Ezúttal 2007. július 17. -
Gabeee
tag
Emlékszem rád, én egy picit mögötted haladtam!
Tényleg nem volt könnyű, de én nagyon szerettem, talán pont ezért. Akkoriban egy ATI 9600 Pro VGA-val toltam (azzal nagyon szaggatott), és a játék vége felé vettem egy Gef 6600Gt-t. Most már nincsenek konfig gondjaim, és azóta egyszer-kétszer újra végigvittem.
A multi demo ugyan lejött, és megy is, de nem nagyon érdekel, csak a single. Várom a full verziót! Még két és fél hét! -
Gabeee
tag
Például innen letölthető a demo:
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2331&id=11331
De én is majd holnap... -
Gabeee
tag
Holnap, június 7-én jön ki a demo!!!
Egy pálya lesz benne (Calavera) és 2 mod (Recon vs Assault & Team Deathmatch).
A játék megjelenési dátuma: 2007. június 26.
Remélem, ez már a végleges időpont! -
Gabeee
tag
válasz
HDR renderin #48 üzenetére
Ja, xbox-ra!
Ezt a game hivatalos honlapján láttam.
Elég furcsa megjelenési időpontokat láttam ma PC-re.
IGN:
USA: márc. 6
Ausztrália: márc. 8
Európa: jún. 30.
Gamespot:
Ausztrália: márc. 29
Európa: márc. 30
Észak-Amerika: jún. 5
Gamestar-on is júniusról beszélnek!
Most akkor hogy is van??? -
Gabeee
tag
Már megvan, miért kereng ennyiféle megjelenési dátum!
Észak-Amerika: márc. 6.
Ausztrália: márc. 8.
Európa: márc. 30.
Ez sajnos rossz hír... Mi kapjuk meg utoljára! -
Gabeee
tag
Megjelenés dátuma:
Hardwired szerint: 2007. március 8.
Gamespot szerint: 2007. március 6.
Nekem jó lesz március 8 is, egye fene.
Az első rész is nagyon bejött, már nagyon várom!!!
Minimum specs required to run:
2 GHz Pentium® IV or the equivalent
1Gb RAM
5 GB of hard drive space
NVIDIA® GeForce™ 6/7 or ATI® Radeon® 9600-9800/X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged