- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
válasz
HDR renderin #256 üzenetére
-
Fáraó
őstag
válasz
HDR renderin #251 üzenetére
Lehet, hogy azóta már végigvitte.
-
Fáraó
őstag
Tegnap este ezt is végigvittem. Összességében nagyon jó volt, könnyebb mint az első rész! Aki szereti az FPS-t vagy a taktikai FPS-t az feltétlenül vegye meg! Az első részt is!
Absz megéri az árát!
Egy-két észrevétel:
- A Hacienda-s pálya nagyon szép, könnyű és telitalálat volt!
- Az MI szinte ua mint az első részben, de kis odafigyeléssel el lehet kerülni a "gyilkos" helyzeteket. Pl. nem igazán éri meg a társaknak a fegyverre GL-t szerelni, mert minket is megtisztelnek egy-két gránáttal. Illetve ha a tank lövi az ellent -vagy az ellenek arra tartanak- akkor ne legyünk az ellen kb. 20 méteres sugarába, mert a tank szívfájdalom nélkül leszed minket is a "pontos" lövései miatt -hogy ennyire szórjon azt nem hiszem el.
- Gátas pálya: egyszerűen megoldható. Mitchel és még vki vigyen 1-1 db Zeus-t. Ahova letesszük az EMP-t, oda campeljünk be az alsó szintre, szépen egyenként elosztva az embereinket. Miután elindult a "buli", kezdjük el leszedni az ellen katonáit az ajtón kilesve ill. a felső szint felhasználásával. Segítségképpen ellenőrizzük eredményességünket a sateilte képével. Majd az egyik helit leszedjük mi, ezután a Zeus-os társat kiküldjük (Move) az ajtó elé kicsivel, aztán megmutatjuk neki a célt -akár távcsőn keresztül is- és közben kiadjuk rá az Attack parancsot.
- Utolsó pálya: itt elszállt az agyam.Amint megtörtént a ledobásunk rögtön meghalt 1 v 2 kolléga. Szóval sokadszori próbálkozás után csak Ramirezt vittem magammal és Gordi -remélem jól írom
- fegyverét az MI4-est (+ MP5SD-t).
- Örülök, hogy az afroamerikai barátunknak végre adott vki egy Halls cukorkát és nem rekedten beszél a Comlinken mint az első részben!Az kibírhatatlan volt!
SPOILER!
Már láttam a lépcső alját, vmi 20 egységnyi távolságra voltam a kijárattól és akkor kezdtem összeesni. Kár ezért a befejezésért, meg a csöpögős "Maga a legjobb katonám..." mondatokért.És akkor most jöhet a Vegas...
-
Fáraó
őstag
Annyira bejön a játék, mint annó az első rész. Nagyon tetszik, sokkal könnyebb ez a normal szint mint a GRAW1 normal szintje. Szépen előre egyedül és no probem. A mentés az igazi luxus, meg is öli egy picit a játékélményt -> inkább már nem használom.
-
Fáraó
őstag
Ma este én is bekezdem. Tegnap feltelepítettem, beállítottam, kipróbáltam. Nagyon szép volt, szebb mint a GRAW1.
Az AI sajnos nem sokat változott a csapattársaknál:
1. csapattársnak mondom: follow. Megyek a házak mögött, erre az kint grasszál az utcán és lelövik.
2. csapatnak mondom: stop. Felmegyek snperkedni, leszedek egy-két ellenséget, észrevesznek, mennék hátrébb fedezékbe, de nem tudok, mert két "kedves" csapattárs feljött utánam, beálltak libasorba. Gondolták lőnek ők is egy-két enemy-t engem meg beálldoznak a jó ügy oltárán. Le is lőttek, mert beragadtam előre.
Szóval itt is a megyek előre egyedül óvatosan taktika lesz, ne lőjék már le szegényeket. Családjuk van otthon, virtuális feleség meg virtuális gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged