Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeee
tag
válasz
Anthony28 #241 üzenetére
Ezt nem tudom, biztos sok mindentől függhet. Ugye júliusban jött ki a játék, akkor végigtoltam bug nélkül, és fent hagytam a gépen. Most újrakezdtem, és annyi változás történt azóta, hogy vettem egy új monitort (17" -> 22" wide). Hát nem hiszem, hogy ez sok vizet zavart volna...
Mindenesetre érdemes egy all missions unlockerrel áthidalni a problémát (www.gamecopyworld.com-ról szedtem), mert az utolsó pálya nagyon jó - nehéz, de izgalmas! -
Gabeee
tag
válasz
Anthony28 #235 üzenetére
Én egy előző pályán, a The Long Walk nevezetűn találkoztam ugyanilyen bug-gal, amikor a víztorony tetejéről kell kilőni egy helit. Hiába lőttem le, ott virított a zöld nyíl a torony alatt 500 m-rel. Hiába kezdtem többször újra az előző mentéstől, aztán a pálya elejétől, aztán végül az egész játékot újraraktam, a bug mindig előjött. Végül felraktam a másik partícióra, amin az XP van, ott is ugyanez volt.
Na itt meguntam, kerestem egy all missions unlockert, és továbbléptem a következő pályára.
Ja, és amikor pár hónapja először játszottam ki, nem volt semmiféle bug. -
Gyusz
őstag
válasz
Anthony28 #221 üzenetére
Akkor nincs más választás, el kell kezdeni a pályát elölről, a csapattagokat és magadat felszerelve RPG-vel. Nekem is egy korábbi mentésről kellett újrakezdenem, mert rosszul pozícionáltam az embereimet, és mire a helikoperek jöttek, addigra túlságosan lesérültek. Egyébként nem lehetetlen gépfegyverrel leszedni a helikoptereket, nekem valamelyik korábbi küldetésben sikerült, de rengeteg lőszer ráment, szóval talán tényleg érdemesebb újra elkezdeni.
-
Gyusz
őstag
válasz
Anthony28 #218 üzenetére
Mennyi embered maradt meg és milyen felszereléssel? Ha van nálad Zeus MPAR, akkor abból az épületből, ahova az EMP-t telepítetted, onnan kijössz néhány métert, és célra tartasz (szemből jönnek majd a helikopterek). Amint megjelennek, az egyiket ezzel le tudod szedni, a másikra pedig rámutatsz egy szintén Zeus MPAR-t hordozó embrrel, megnyomod, hogy attack és leszedi. Ha esetleg nem volt nálad Zeus, akkor még az EMP kisütése előtt, szintén kb. szemben lévő ''épületben'' van rakétavető, utána már nem volt nálam valamiért, a másik helikoptert pedig leszeditek gépfegyverrel, bár sokáig tart, de nem lehetetlen. Ha végeztél a két helikopterrel, akkor óvatosan közeledj a kimentési pont felé, én elkezdtem vígan szaladni arra, erre nem jött még néhány fegyveres és kezdhettem újra a helikopterekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest