- Kínai tech-túra összefoglaló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
Rover623
félisten
A problémádat sem igazán értem.
PC-n olyan szempontok szerint rendezed az állományokat ahogy akarod.
Tehát ha a file nevébe bekerül a dátum, akkor a név szerinti rendezés megadja a dátum szerinti sorrendet is.
Ha meg vmilyen CD/DVD-re akarod kiírni rendezett formában, akkor meg csak ez a jó megoldás, mert az asztali lejátszók mindig állománynév alapján rendeznek.sajnos minden képre ha csinálni akarok vele valamit a programaban unhandled exception has occurred in your aplication választ kapok tehát a helyre/vissza állított képeim nem szimpatikusak a prgramnak
1. melyik program?
2. képek azok egyáltalán? Megnézni lehet őket?Igazából kb. fél óra egy ilyen progit összeütni, csak meg kell keresni az Exif felépítését...de lehet hogy van ilyen program készen, feleslegesen meg nem szeretek írkálni már...

Szerk: na mit mondtam...?

-
Antonio
senior tag
sajnos minden képre ha csinálni akarok vele valamit a programaban unhandled exception has occurred in your aplication választ kapok tehát a helyre/vissza állított képeim nem szimpatikusak a prgramnak

pedig már kezdtem örülni ...
közbe kipróbáltam rendes nem visszaállított képekkel is azzal müxik, de igazából a progi arra jó hogy a meglévő képeid rendszerezd a képek címzésekkel lehet variálni, módosítani (dátumok mikor készült utolsó modosítás megadása képnévnek, formátum stb.) de ugye nekem nem ez kell
...tehát kérésem kérdésem továbbra is adott
-
Tisza Plaza
csendes tag
Elég jók az esélyeid... A "virtual entries" azt jelenti, hogy valószínűleg megtalálta az adott képeket!
ARRA MINDIG FIGYELJETEK, HGY MÁSIK HELYRE MENTSETEK, MINT AHOL A HELYREÁLLÍTÁST VÉGZITEK !!! különben izélhetitek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem 100-as, megpróbálhatod még a PhotoRescue Pro-t stb. is...
Aktív témák
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azt nagyon megköszönném kb 14GB kép anyag rendszerezéséhez nagyon elkélne