- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Rover623
félisten
A problémádat sem igazán értem.
PC-n olyan szempontok szerint rendezed az állományokat ahogy akarod.
Tehát ha a file nevébe bekerül a dátum, akkor a név szerinti rendezés megadja a dátum szerinti sorrendet is.
Ha meg vmilyen CD/DVD-re akarod kiírni rendezett formában, akkor meg csak ez a jó megoldás, mert az asztali lejátszók mindig állománynév alapján rendeznek.sajnos minden képre ha csinálni akarok vele valamit a programaban unhandled exception has occurred in your aplication választ kapok tehát a helyre/vissza állított képeim nem szimpatikusak a prgramnak
1. melyik program?
2. képek azok egyáltalán? Megnézni lehet őket?Igazából kb. fél óra egy ilyen progit összeütni, csak meg kell keresni az Exif felépítését...de lehet hogy van ilyen program készen, feleslegesen meg nem szeretek írkálni már...
Szerk: na mit mondtam...?
-
Antonio
senior tag
sajnos minden képre ha csinálni akarok vele valamit a programaban unhandled exception has occurred in your aplication választ kapok tehát a helyre/vissza állított képeim nem szimpatikusak a prgramnak
pedig már kezdtem örülni ...
közbe kipróbáltam rendes nem visszaállított képekkel is azzal müxik, de igazából a progi arra jó hogy a meglévő képeid rendszerezd a képek címzésekkel lehet variálni, módosítani (dátumok mikor készült utolsó modosítás megadása képnévnek, formátum stb.) de ugye nekem nem ez kell
...
tehát kérésem kérdésem továbbra is adott
-
Tisza Plaza
csendes tag
Elég jók az esélyeid... A "virtual entries" azt jelenti, hogy valószínűleg megtalálta az adott képeket!
ARRA MINDIG FIGYELJETEK, HGY MÁSIK HELYRE MENTSETEK, MINT AHOL A HELYREÁLLÍTÁST VÉGZITEK !!! különben izélhetitek...
Ha nem 100-as, megpróbálhatod még a PhotoRescue Pro-t stb. is...
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Acer notebook topic
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest