- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
problémám:
pedig többször is világossan leírtam
de lehet mégse tessék visszaolvasni
szóval egyszerűen egy példán keresztül
van pl 3 kép x, y, z, tételezzük fel:
x kép 2001.02.03-án készült
y, kép 2005.07.23.űn készült
z, kép 2007 09.12. én készült
(x, y, z helytesíthető számokkal sőt úgy még jobb is)hülyegyerek -pl én- fogja és véletlenül letörli öket HDD ről + formázza HDD-t
de sikerül viszaállítani őket mármint a képeket (a több százat) viszont most ezt látja00A4A9C0.JPG 2007.10.21. 22:23
00A06FA0.JPG 2007.10.21. 22:23
00A51EE0.JPG 2007.10.21. 22:23azaz cím nuku (mondjuk az eddig se számított) és a helyreállítás dátuma látszik csak (és nem az eredeti)
és ezt az állapotot szorozd meg min 100-al
tehát van több száz (1000) képem melyek megtekintésük nélkül azonosíthatatlanok
de ha valamely csoda folytán az eredeti dátum hozzájuk rendeződne (ehhez kéne valmi szuperprogram) percek kérdése lenne (dátum szerint rendezném őket) az azonosításuk és könyvtárba rendezésükha így sem érted akkor feladom
-
Antonio
senior tag
hmmm letöltöttem nézem, lehet én értelmezem rosszul ill félreértetük egymást hogy mit szeretnék vagy csak nem működik rendessen ill én vagyok béna
ez a program nem alkalmas arra hogy visszaállítsa a kép készítésének dátumát amit én szeretnék, ez arra jó hogy te pötyögd be amit akarsz stb.
tehát nekem az összes képem a helyre állítás dátuma azaz ugyanaz a nap (2007.10.20 )szerepel nekem olyan progi kéne ami elővarázsolja a képek eredeti dátumát mikor felkerültek előszötr a HDD-re ha egyáltalán ez lehetsége ...
most eszem után jobban átböngészem a progit lehet csak én nem nőttem még fel hozzá ...
-
Antonio
senior tag
először is köszönöm, !!!
sajnos sokan elfelejtik az itteni -gondolom többségében infiormatikus ill abban jártasok- hogy vannak itt kevésbé járatosak ill az informatikát csak autodidakta módon tanult kvázi nagy hiányoságokkal rendelkező egyének pl én
akki azt se tudja mit keressen google ba... amúgy kerestem de kevés sikerrel ...
nézem amit küldtél
nekiesek
thx
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest