Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
válasz
ZoliBen #10811 üzenetére
Nem kell túlbonyolítani, főleg nem ilyen árkategóriában a videokártyát. Nem akarok hülyeséget mondani és ez teljesen egyéni vélemény, de én (ha korlátozva vannak az anyagiak) inkább vennék egy újabb generációs i5-öt olcsóbban és mellé többet költenék a vga-ra, mert gyedül egy bitang proci nem tesz csodákat. Másrészt amire húgodnak kelleni fog az egyetemen (és valószínű később munkában is) bőven elég egy középkategóriás gép is.
adamlukacs: Egyetemen eddig egyedül csak 3D scannelésnél találkoztam olyan feladattal amihez tényleg nagyon durva gép kellett (kb 1milliós, külön erre a célra vett gamer notebook izzadt alatta tisztességesen), de valóban nem lesz olyan összetett modell amihez nagyon profi cuccokra lenne szüksége.
-
_adaml21_
őstag
válasz
ZoliBen #10811 üzenetére
Nem sokat tudok a quadro és a firepro kártyák CAD-rendszerekben érzékelhető előnyeiről, de azt első kézből tudom mondani, hogy nem sok építész (és bármilyen mérnök-) hallgató rendelkezik ilyen profi kártyákkal felszerelt géppel, ha azt mondom, hogy 100-ból 1, akkor lehet, hogy sokat mondok.
Magamból kiindulva (BME gépész Msc), nem találkoztam olyan egyetemi feladattal, mely során olyan bonyolult CAD modellel kellett volna dolgoznom, ami akár csak megközelítette volna egy alsó-középkategóriás (~40k körüli), játékra szánt nVidia Geforce kártya képességeinek a határát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Google Home/Nest
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged