- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
válasz
_adaml21_ #9816 üzenetére
Kezdem: Tyan alaplap, 2db AMD Opteron 2384 F proci négy maggal, valamint 2,7Ghz órajellel, 8Gb Ram ECC, Quadro FX4500, 2 db. Raptor WD vinyó. Ezeket már igazán nem is lehet megvenni. Szerintem a több mag nem igazán számít, inkább csak az órajel, Ram-ból inkább a mennyiség és minőség, nem az órajel, vinyóból meg gyors kell. Videó kártya meg amennyit a pénztárcád megenged. Alaplap meg ugyancsak minőség, mint tuning hajlandóság. Nekünk tavaly pukkant el az egyik munkaállomásunk alaplapja( 6 év). A másik két gép még megy nulla hibával.
-
dangerzone
addikt
válasz
_adaml21_ #8153 üzenetére
Ha a fizikát nem is, de a matekot mindenképpen. Saját tapasztalat.
Előnyben meg anyagismeretből voltunk vagy 3 hétig, műszaki ábrázolásból meg tudtuk hogy mi az. Szóval osztom azt a véleményt, miszerint gimisként könnyebb az első év. De utána tényleg csak az önszorgalom számít. -
Parson
addikt
válasz
_adaml21_ #8150 üzenetére
Sajnálattal olvasom ezt a pesszimizmust, nem kevés szakközepes kollégám volt nekem is anno a műegyetemen, és volt köztük nem egy, aki kiemelkedően teljesitett. Igaz az is, hogy volt amiben kevésbé voltak jók, de az is, hogy volt amiben kapásból leköröztek. Végeredményben tökéletesen helytálltak ők is.
-
Kicsipampam
tag
válasz
_adaml21_ #8092 üzenetére
A probléma az, hogy amit felrajzoltál nem így van. Kétféle módon lehet beállítani a nagyítást. Én úgy szerettem meg, hogy nyomom, vagy húzom kifelé (az ábrádon Z), ekkor nagyít vagy kicsinyít. Lehet úgy is, hogy tolod magadtól el, ill. vissza (ábrádon Y). Ezt a Device Configuration/Zoom direction alatt tudod váltogatni. Itt állítsd be a sebességet is. Az App Configuration alatt pipáld ki a Bal oldali kettőt (Pan/Zoom és Tilt/Spin/Roll). Ha csak priorításban csak egy tengely mentén akarsz mozogni itt kapcsold be a Dominant-ot is.
Az Advanced Setting alatt pedig pipáld ki az összeset. Én itt a mozgatásokat két vonással mindig gyorsabbra veszem. Ja a legfontosabbat kihagytam, amelyik programra állítani akarod azt indítsd el, és utána állítgasd, valamint mentsd el ha készen vagy, vagy állíts be neki automata konfiguráció mentést.Pl. AutoCad alatt ha nem 3D-ben van a rajz nincs értelme a forgatásnak.
Ezekből a vezérlőkből rengeteg féle van piacon, azok az igaziak amiknek programozhatók a gombjai szabadon, akkor nagyon felgyorsítja a munkát, ugyanis nagyon keveset kell utána az egérrel mozogni,
nem kell ikonokat kirakosgatni.Először kicsit szokni kell, utána sok örömed lesz benne. Ha továbbra sem boldogulsz dobj egy privátot és megveszem tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest