- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent T
tag
Én az AutoCAD 2006-ra szavazok. Abban még nem voltak hatalmas nagy újítások, de mindent tudott amit tudnia kellett. Nekem az volt az utolsó amit használtam, bár asszem az AutoCAD rajzoknál is előjön a visszafele nem kompatibilisek a verziók probléma, úgyhogy mindíg kénytelen frissíteni az ember.
3DFan: Én úgy tudom, hogy ha rugalmas alkatrészként definiálom, akkor csak a méreteket tudom változtani a szerelés környezetben, de deformálódni nem fog a darab, csak módosul a méretváltozásoknak megfelelően.
-
Atlantis
veterán
Ez nem illik a topic témájába, ha van neki külön topic, akkor inkább oda...vagy... célszerű lenne egy ehhez hasonló gyűjtőtopicot csinálni, ami a renderelő, grafikai programokról szól. Persze, csak ha még nincs ilyen.
Summa summarum, nem örülnék, ha a 3DS Max, Maya vagy hasonló programokról itt lenne szó. Még az AutoCAD-et is csak félig fér meg itt, de az legalább gépész program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest