- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
feri100 #4460 üzenetére
1. Solid Edge szoftvert kb 2x használtam 5-5 percig évekkel ezelőtt. Nem ismerem.
2. A feladat megoldható, a kérdés, hogy statikus vagy dinamikus rendszert szeretnél-e.
3. A full 'természetes' megoldás gravitációs környezetben oldható meg, a kvázi természetes meg jó közelitéssel gravitációs tér nélkül, bemodellezve a belógás pályáját és azon kiosztva (nem egyesével bepakolva, felesleges szenvedni ilyennel) a láncszemet.
Nekem ez a véleményem, de hozzáteszem, feladat mélysége és igények miatt szoftver határokba ütközhet az ember - Én alapból Pro/E-ban gondolkozom, ezért irtam az 2, 3 pontot.Kieg.: Drótkötél deformálódó elem, ezt ma legjobb tudomásom szerint csak CATIA-ban lehet megcsinálni, de ott is gondolkozni kell ám rajta rendesen ebben az esetben. Deformálódó elemekre manapság mindenki azt mondja, hogy használj FEM-et... Én meg azt modnom, hogy a FEM nem modellezésre hanem analizisre való. Ez ma még erős hiányosság... Pro/E WF5-ben mondjuk még nem próbáltam, de valszeg még abban sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Update 05.13 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest