Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci
tag
válasz
master bud
üzenetére
Ok, legyen komersz és egyetértek tényleg nehéz boldolgulni vele. Bár vannak már sikerélményeim és csak idő kérdése lenne, hogy a render részét helyre tegyem. A kérdés az, hogy mennyi idő? Sajnos ebben vagyok bizonytalan, vagy inkább most már azt mondom, hogy türelmetlen. Pedig tényleg nem nem hajt a tatár, nem kell teperni. Illetve az a gond, hogy bőség zavara van kérem! Ami azért annyira nem rossz dolog.

A konvertálás ezek szerint ok. A modelleket a gépészeti progiban készítem én is és csak annyit csinálok a egy másik alkalmazássall, amiben az jobb. Alkalomadtán feldobhatnál pár jpeg-et a C4D-s munkáidról. Az ilyen dolgok meg tudják adni az embernek a kezdő lökést.
Végülis nem gáz a szimetria kényszer hiánya, de véleményem szerint Z6-os szint alatt is jól jöhet. Vagy talán a Proe-s énem hiányolja. Nem tudom, de az biztos, hogy nehéz szível válok meg tőle. Talán nem is tudok véglegesen. Különösen a 3.0 miatt. Egy biztos, hogy a jövőben a fő irányvonal az NX lesz, mindent más csak ezután jöhet.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest