- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
hroleez
üzenetére
Nekem ez olyan, mintha valami ősrégi rc-beállítással menne az új baselayout... Emergéld újra és írasd felül a régi konfigokat!
Én úgy szoktam, hogy tudom fejből, miket írtam át kézzel, és azt törlöm, majd -5 opcióval.
Nem sok fájl van ilyen. Sokszor egyébként, ha nem változik a fájl szerkezete, akkor az új verzióban megmaradnak a beállítások, csak hozzácsap pár újat. diffel össze szoktam kézzel hasonlítani.
Ja, még valami. Ez az udev nem kompatibilis a régivel, ergo MINDEN csomagot, ami ettől függ, vagy udev fléagje van, újra kell húzni! revdep-rebuild nem ártana, mert elég sok csomag hibás lesz tőle.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem sok fájl van ilyen. Sokszor egyébként, ha nem változik a fájl szerkezete, akkor az új verzióban megmaradnak a beállítások, csak hozzácsap pár újat. diffel össze szoktam kézzel hasonlítani.