- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
kerti008
üzenetére
És azért szoktam választani a a stabil csomagokat, mert gyorsabban el tudom indítani.
Úgy érted, telepíteni? Várj, az instabil alatt én a ~x86-os csomagokat értem, vagyis ami nem stabilnak van jelölve. A maszkolt más tészta, annak jó oka van, ha maszkolják.
xorg. Mondom, kicsit keress/böngéssz vissza. Sőt, ha a Gentoo wiki oldalán a moduláris Xorg wikijét mewgnézed, abban is benne van egy script, amivel egy pillanat alatt unmaszkolhatod a csomagokat. De a moduláris xorg nincs maszkolva... Csak nem stabilnak van jelölve.
Az ütközésnek nincs köze a maszkhoz, instabilhoz. Van olyan dolog, amit több csomag is el tud látni, és többnyire egyszerre nem lehet fent kettő. Ilyen pl. a system logger, az xorg-ban a keyboard-konfig, amit két csomag is ellát (xkbdata az egyik, erre nincs szükség).
Most nem tudom, mit rontottál el, de ha leírod, mit szeretnél, és a hibákat is, tudunk segíteni. Emiatt teljesen felesleges letörölni a Gentoo-t.
Az xorg-7-et a wiki alapján tudod felrakni, én is azt követtem: [link] Légy szíves, olvasd el a doksikat, mert egyrészt (szinte) minden benne van, másrészt ezt a baromi hosszú wiki-t nem tudjuk ide begépelni Neked. Ráadásul ha ez alapján elakadsz, tök egyszerűen meg tudod mondani, melyik lépés nem sikerült.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs