Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzda

    aktív tag

    válasz scyllafren #4575 üzenetére

    Noelle pajzs-tankjáról akkor tudok jó véleményt mondani, ha Venti banner alatt meglenne neki a C6. Most C5. Az utolsó constellation nagyon sokat dob rajta. Pontosan 2000 defje van most nekem Noelle-nek, annak a fele ATK lenne, az kegyetlen erősítés. Razor ultija azért tetszik nagyon, mert marad a sebzése fizikális, így mindent lehet vele ütni. Jeges karakterrel superconduct-ot előidézel, az csökkenti a fizikális ellenállását az ellenségnek és máris szét lehet szedni az ellenséget. Mellé raksz egy Xingpiu-t vagy Barbarát és a folyamatos víz+áram a nagyobb tömegeket szépen aprítja.

    Childe át tud váltani kardra, illetve az ultija erős tudtommal. A passzívja miatt ajánlottam főleg, ami a party összes karakterének a Normal attack talentjét növeli eggyel.

    Amúgy az ebben a játékban, hogy olyan csapatot építesz amilyet szeretnél, nincs megkötés. Ahogy neked bejön, úgy csinálod. Abyss már más kérdés. Én az ingyenes karakterekből ezeket húztam fel:
    Xiangling: 80-ra, de megbántam, hogy nem energy recharge-os fegyverrel használtam, mert sokat nem sebez fizikálisan...
    Kaeye: Szerettem, 80ra húztam, de neki is inkább ER kéne, mert ő se sebez sokat. Fagyasztani és super conductra tökéletes. Xianling-gal ketten ők a legjobbak az elektromos kocka ellen.
    Barbara: Elég gagyi healer, supportnak se nagy szám. Burstje nagyon jó. Thrilling tales of... fegyverrel elég jó support lesz. (talán +48% ATK 12 secre)
    Noelle: 80as szintű, de kéne a C6, mert láttam egy videót, amiben a srác az Abyss 12. szintjét kivitte egy Noelle-l és egy Ningguang-gal. [link]
    A kezdő karit is ki kéne húzni, mert mind a kettő formájával lehet azért alkotni. [Anemo] és [Geo]

    Amber, Lisa szerintem a nagyon felejtős kategóriába tartoznak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák