- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Lehetne. Minden nap minden alapanyagot osszeszedsz. De mivel béna vagyok és nem csináltam farmolos router térképet magamnak így inkább mással is játszom.
Majd egyik nap kipróbálom mennyi idő mindent felszedni az egész térképén (materiálokat) kb mindenből 60 körül van ha tudod hol keresd.
Ez a sivatagi száraz szar gyűjtögetés kiégetett, de lassan megtanultam, hol vannak, viszont így is néha ránézek a hoyolabb toolsban a térképre.A többieknek: napi kb 4-6 órát játszom ezzel átlagban(+munka közben PS remote segítségével buzeralom a menüt:craftolok,artikat szintezek/baszok tönkre, fegyokat upgradelek stb),van, hogy csak a napikat meg a resint lövöm el.
Artifactok farmolasa, még meh. Konkrétan sajnálom a resint rá. Néha egy közepesen szar artifakttal jatszhatobb lesz egy karakter, mintha nem lenne leveling max+10-10-10 talentek ami szintén sok resint visz. Most csak 3 koronám maradt.
Így tömören.
-
Shiro
senior tag
Nilou előbb ejelent meg mint a Bloom szett, így nem érezték úgy, hogy változtatni kéne rakta.
A Paradise Lost, kb 5000 ponttal növeli Nilou Bloom sebzését. (Ez érvéynes Barbarára és Kokomira is)
A HP-EM szett kb 1000 pontal a mindenki Bloom sebzését. (Saját fegyverrel egy picit többet)Gyakorlatig mindegy, itt már csak kis különbségek vannak.
Illetve igen, ha Wanderernek vagy Heizounak nem szeretnéd az új Anemo szettet, akkor az Full EM Paradise egy kicsit necces. -
Shiro
senior tag
Nilou Team build varriációk
Általános: Az egyik csapattagnál mindenképpen legyen Deepwood Mepories.
Nilou saját fegyvere egy viszonylag masszív kb 5-6K buffot ad mindenki Bloom sebzéséhezNilou:
Flower of Paradise Lost > Gilded Dreams
Niloupaszívja miatt HP > EM
Megj: A HP és az EM önmagának kb ugyanakkor a Bloomot ad, viszoint a HP növeli a csapat Bloom sebzését.
Fent sajét fegyó lent F2P:Nahida
A Full EM Deepwood Memories minimálisan növeli a Bloomot az EM-Dendro-Crit Gilded Dreamshez képest, viszont az utóbbi jóval erősebb Quicken csapatokban, vagyis jóval rugalmasabb.
A saját és a F2P fegyver között sincs túl nagy különbség.
Sokkal többet számít, hogy Nilounak meg e van e a saját fegyvere.Hydro: Kokomi vs Barbara
Egy Full EM Kokomit gyakorlatilag megfosztasz a DPS Healer szereptől, viszont Barbara esetében erről nem igazán beszélhetünk. Emellett a Barbara C6 képes feltámasztani a csapattagokat.
Persze az is tény, hogy Kokomi talán könnyebben kezelhető.Megj: Barbaránál elflelejtettem bekapcsolni az Artifact passzívját, nála azárt ír kevesebb Bloom sebzést, de egyébként ugyan annyi, mint Kokomi esetében
Traveller (2. Denedro)
Travellernek mindenképpen kell valami ami megoldja az ER problémát.
Megj: Travellernek mehet az Instructor, amenyniben Nahida (vagy a más Dendro karakter rendelkezik a Deepwood Memories-zel. Ez kb +1000 Bloom sezést jelent minden csapattagnak.Alternatíva a második Dendro karakterre:
Collei: kevesebb ER probléma, és kisebb hatótáv, nagyobb személyes Bloom sebzés.
Yao Yao: Nincs EM buff a csapatnak-> Kisebb Bloom sebzés, viszont több a gyógyítás.Good Boy Orochimaru
:
a pletykák szerint pajzsot fog adni. -
xeon forever
addikt
De ez csak elnyomod az autókat csapat. Jó jó, de.
Ha már nuke akkor nekem a how not to summon a démon lord-bol a fehér nova adja igazánlehet csak azért mert anno néztem az Andromedát, ahol egyszer egy nova bombával elpusztították egy egész rendszert.
Én Raidentől többet vártam miután a storybol kiderült, hogy egyszer ketté vágta azt a szörnyet amiből farmoltunk Sayunak a kristályokat.
-
Sordoran
Topikgazda
Két healer felesleges szerintem Kokomi egymaga ellátja egész csapatot. Én egyszerű játékos vagyok, ha elkezdek kiépíteni egy karaktert akkor nézek pár oldalon buildet, majd az alapján és saját belátásom szerint kiépítem és kész. Vissza se nézek később, nem variálom, de ezzel együtt el is felejtem gyakran, így fejből most se tudok mit mondani rá.
Persze ez hiba, érdemes lenne átnézni, főleg hogy ez a csapat nekem is egyik kedvencem, megérdemelné hogy egymáshoz legyenek igazítva a tagok buildjei.
4. karakter amúgy ha jó lesz lehet majd 3.6-ban már Baizhu. Persze nem tudni még róla semmit, csak hogy dendro lesz, és én szerintem support. Amennyiben nem veted meg leakeket, akkor a héten már okosabbak leszünk vele kapcsolatban. -
xeon forever
addikt
Kazuhat használom hozzá, mert ha összehuzza az ellenfeleket egy csoportba nem ideegel ki a mindenfelé csapkodó vizes kard skillje Nilounak.
Nálam ez a csapat: Kazuha(4pcsVV+Sac fegyo)-Nahida(4pcsDM+Sac fegyo)-Kokomi(4PCSToM+TToDS fegyo)-Nilou(4pcsGD+Mistsplitter fegyo)
A 4pcs GD rajta Hp-Atk-Hp-(offpiece hydro)-CR. 34K HP így és 54/145 1408 atkval, 260Em-mel Mitspriccelsz fegyoval(Shared Ayakaval és Bennyvel épp melyik csapatot használom)
Nem a legjobb 5-5-7 talentekkel, de használható, 8-8-8 ig felhuzom idővel -
emiki6
veterán
Én a spawn-tól számolnám és akkor Yelan/Sayu skillje, valamint a bunnyhoppolás képessége előny. Illetve bunnyhopolni csak male és tall female karakterekkel lehet.
-
emiki6
veterán
Látom kezded kapiskálni miért nem a challenge elindításától szokás számolni. Indítás előtt nem ér combat skilleket, burstöket aktiválni.
Yelan helyett használhatsz sayu-t is, az ő E-je végig kitart.
Ganyuval amúgy egész jókat mentem, de az időkre nem emlékszem már. Kazuha be tudja szívni a fatuusokat és a pyro disorder app-ja is kihasználható akár a melthez, akár kazuha elnyeléséhez.
16s a bruttó világrekord: [link] (a videókat érdemes yt-on megnyitni, a site-on nekem befagytak).
-
emiki6
veterán
Na jó, felvettem egyet. Nem volt minden tökéletes és a ping se volt most kegyes (mindig 20 vagy 120). Szori a discord msg hangok miatt.
[33 mp]
Valóban a start gombtól számol. Nettó 16 mp. Nettó 14-ig tudok szerintem lemenni. És ebben benne van a Zhongli hE, Yelan E is. Bruttóban a 30 mp szerintem a max, ami telik tőlem.
Ha nem lett volna Kukinál swap CD a ping miatt, az 1-2 mp mínusz.Neked is nettó 16 mp. Nahida első E-vel nem vesztesz, mert idő, míg odafutnak a mitachurl-ök. Emiatt nekem is belefér a ZL hE.
Rational-od nettó 12 mp volt és volt benne egy hiba. De az C sok raiden, ami cheat. -
emiki6
veterán
Na, majd holnap úgyis fogok még menni pár kört, majd felveszem, hátha lesz tökéletes menet közte. És azt is megnézem hogy számolja.
Meg vagizok az ssd + egész jó cpu-val.
És mutatok egy grouping praktikát is a mitachurl-ökhöz.urzu nekem annyira nem rng, persze valszeg jó rng-vel (+skill belerázódás) lett meg a 30 sec. Aszittem 32-nél és 31-nél is, hogy ennél jobb nem lehet. Ma persze nem értem el azokat sem, mikor csináltam, mert kell 5 kör legalább míg belerázódok.
-
emiki6
veterán
A Taishan Mansion a domain, amelynek "részdomainje" az Altar of Flames, szóval egyre gondolunk.
(Az enemyk, disorder a hét minden napján ugyanazok, record szempontjából nem jelentől)Illetve benéztem, Taishan Mansion, nem manson, mint feljebb írtam.
Az Emblem domain meg a Momiji Dyed Court. Ezt a kettőt tudom csak fejből.
-
-
emiki6
veterán
Nem hiszem, hogy kizárólag játékmechanikai a dolog.
Úgy sejtem a scara simpek száma elég nagyra duzzadt az évek során.Bár ha emiatt népszerű, akkor nemtudom miért teljesített jobban, mint Alhaitham.
-
Yelan C1 amúgy nagyon pog OW-re, a kedvenc C1-em. Sayuval pl a baj, hogy a rollon kívül hasztalan, így csak harcképtelen, de gyors csapatba használtam néha, nagyon néha (az, hogy nem zavarja el az állatokat crystalfly-oknél sokat nem segít, mert a legtöbb olyan, hogyha elkapsz egyet, akkor a többi is menekülni kezd). Wanderer szintén jó lenne (Johnny beszámolója szerinte C0 Yelannál jobb), ha nem lenne antipatikus a karakter. Yelan meg nem csak szimpi, de szemrevaló is.
+1-2 puzzle-re jól jön az aimed shot opció.
-
emiki6
veterán
Pontosan nem tudom hogy aránylanak egymáshoz, attól függ miből mennyi van, de ja. Crit, ER, HP% magas értékűek, a flat HP pedig nem teljesen hasztalan.
Pl ha ER sand van HP% helyett, akkor megérheti a HP% goblet vagy circlet, de ha van elég HP% substatokban, fegyveren meg külső buff-ból, akkor nem biztos.
De mivel attól függ, ezért csak az optimizer tudja megmondani biztosra.B opció, hogy kicseréled az adott piece-t és megnézed az akasha mekkora sebzést számol és magasabb e, mint a másikkal.
Jonny: Néztem azt, de zajef levezetését is.
Yelan is olyan, mint kazu. Van ahova fav, van ahova EM kard jobb.
-
emiki6
veterán
Ránézésre hibátlan build, sőt kifejezetten jó. A HP% kb egyenértékű a crittel, míg az ATK% pl mihaszna lenne. 42-ből van 7 mihaszna roll-od, azaz 35 kifejezetten hasznos, ami elképesztő! Akasha-ban Top 4%-ban vagy... Hencegni jöttél?
Nekem van 24 jó és 6 oké roll-om, az csak top 50%-ra elég.
-
jonnyjoker01
veterán
Erre a problémára Hu Tao overvape csapat lehet egy megoldás, mivel az electrocharged reakció esetén a hydro és electro aura is rajta marad az enemy-n, egyszerre triggereled Hu Tao-val a Vaporize és Overcharged reakciókat:
XQ + Hu Tao + Yae/Fischl + Sucrose/Kazuha.
Hu Tao személyes sebzése alacsonyabb lesz, mint az általános legjobb csapataival, de a viszonylag jó AOE sebzés tudja kompenzálni azt, ha nem single targetek ellen viszed.
-
Sordoran
Topikgazda
Érdekes így látni, hogy mennyit számít nála a saját fegyver és a C1. Tény, én is azért mentem rá C1-re, mert nem a számok növekednek, hanem magát a játék stílust befolyásolja erősen. (auto attack helyett mehet a charged attack spam) Nekem pont hogy továbbra is csak megközelítik, de meg nem előzik sebzésben más csapatok. Persze ha sok kisebb ellenfél van, akkor vannak hatásosabb összeállítások, de azért a single dmg mégis csak élre helyezi nálam.
Azért azt bevallom, én nem nagyon kísérletezek, lényegében 3 csapat rotál nálam:
- Hu Tao csapata
- Ayaka-Shenhe páros csapata
- Bloom parádé (Nilou-Nahida-Kokomi-Dendro traveller)
Szóval még unalmamban egész sok kombinációt felfedezhetnék, pl. jobban kialakítani Raiden-t, felhúzni végre Wanderer-t stb. -
xeon forever
addikt
Itt egy 4* guide
https://youtu.be/PuYPZmEV2ds -
kory24
őstag
Én az utóbbi 2, lassan 3 hónapban peches vagyok azzal a domain-el....
Raiden-re akarok artit, de szinte semmi nem jön rá, közbe már összejött Yoi-ra onnan a Shimenawa, sőt a rosszakból strongbox-ban Blizzard-ra is hamarabb kapok elfogadhatót, mint emblem-ből essen egy is....
Az meg a másik ha véletlen kapok valamit ami ígéretesnek néz ki, akkor tuti defbe vagy hp flat atk fog rollolni crit helyett :s
-
F34R
nagyúr
Mindenki ezt mondja.... soloban single target a legerosebbek kozott van. Nem mellesleg nagyon jo support.
#15841 Sordoran
Ilyen francia odivatu stilus ezmeg remelem nem mind sapkas lesz
#15842 emiki6
Addig azert nem kell vele foglalkoznod mert meg messze van. A leakelt kepen meg vannak Mondstadt-i karakterek is. Allitolag 4.0-ig kapunk egy mapet meg hozza. -
xeon forever
addikt
Kimaxolom neki is a talentek, hátha a negyede lesz ennek.
Más:
Pity building fail... 30 single wish.
Dehya egyre távolabbinak tűnik, jobban örültem volna egy Qiqi c4-nek.
Kb vegyes érzelmek kavarodnak.és most 2 50/50 még rajött.
Weirdo.7x nem hiszem el...még én se.
A 100 USD csomag mindenkepp megérte.
Ayaka skin +2 Altheim+sok 4*... -
emiki6
veterán
Dendro app és saját sebzés tekintetében más, mint Keq. A burst dmg alacsony, így azt tükörgenerálásra érdemes használni.
A Burst generál 3 tükröt nulláról, amiből 4 mp-enkánt egy eltűnik.
1,6 mp-enkánt van egy spéci támadása, ami akkor sebez jót, ha mindhárom tükör fent van.
A három tükörből az első eltűnése után, de a spéci támadás előtt CA-val generálni kell egy újat, ugyanez ~4mp múlva, csak E-vel.
3 tükörrel így 12 mp field time van.
Ez az alap Alhaitham mechanika, tök más, mint keq. Quickenben Keq szintre tippeli Zajef, Cyno-nál jobb.Nahida helyett mono dendro-ban Nahidánál gyengébb.
Nahidával együtt pedig Yelan erősebb helyette.
Nahida mellett csak oké tud lenni.
Közben megnéztem a zajef streamet és úgy döntöttem elmegyek 50/50-ig.
Kiesett Mona. Gondoltam megnézek egy early pity-t. 10 wish, semmi... Wisheltem mégegyet és kiesett.Nem szoktam örülni különösebben ha kiesik valaki, de ennek kifejezetten megörültem!
Legjobb dolog az early pity, mindenkinek kívánom, hogy sok legyen!
-
Shiro
senior tag
https://gidmgcalculator.github.io/csb-g7is6/
Az összefoglalóban találsz róla egy kis útmutatót. -
Shiro
senior tag
Egy kis infó gyűjtés
#15592 Wayne
Mivel itt a kétféle Ei builded van, így kénytelen voltam..
#15604 Wayne
Innen kinézni az ID-det az Enkához
Kazuha buldje csak most ilyen, vagy általában rajta van a 4pc Viridescent?
Ellenfélnek egy lvl93 Countered állapotban lécő Primo Geoviszapot állítottam be:
Illetve 60 resolve stacket számoltam miden esetben.
1. A jelenlegi Enkád alapján: 441.944
2. Ha Kazuha kap 4pc Viridescentet: 515.601
3A. Ha kazuha kap még 800EM -et is: 562.551 (Ehhez fogunk viszonyítani)*
4A. Sara 80/90 (Skill lvl13): 572.606 (+1,8%)
5A Sara 90/90 (Skill lvl13): 573.879 (+2%)
3B ha Sara (80/80) fegyverét lecseréled a Skyward Harpra: 573.879 (+2%)
4B Sara 80/90 +Skyward: 585.333 (+4%)
5B Sara90/90 +Skyward: 586.861 (+4,3%)
Ha a jelenlegi fegyverét lé tudod cserélni a Skyward Harpra, akkor ugyan annyit nyernél vele, mintha felhúznád 90/90-re.
Kazuha esetén 4pc Viridescent és a 800EM +27%-ot jelent.
Szóval nem tudom milyen a kazuhád, de előbb azt rakd rendbe, mert azzal nyerheted a legtöbbet.
Ha csak simán felszintezed Sarát, akkor az kb 2% ha kombinálod a Skywardal az együtt 4%
Bónusz:
Ha mindezekkel együtt (Sara 90/90+Skyward) és Kazuha nem 800, hanem 900EM-et kap.
S még Benett is megkapná az Aquila Favoniát, akkor az. 605.999-lenne.
Ha pedig még ennek tetejében az ATK gobletet, egy ugyan olyan Electro Gobletre csrélnéd
629.082 (+11,8%)
Az alap 3A-hoz mérve az Electro Goblet: 581.061 (+3,3%)
Szóval, ha jó a Kazuha builded, akkor kb 10-12%-ot tudsz növelni mindennel együtt.
Ha rossz a Kazuha builded akkor meg akár 40%-ot is.
-
Shiro
senior tag
Tényleg, mert csak azalp kombóra számoltam az egészet, így az 5s duration mellett az a 2,5s CD elég sokat tud rontani. A Thunderbird meg gyakorlatilag nullázza a CD-t.
Közbe Beidout megnéztem (Rainslasher van rajta)
Quicken: ATK > EM
Maga a reakció, is erősebb, nem csak az átlag
Electro Charged EM > ATK
Csak pár száz ponttal jobb
Hyperbloom: EM ~ ATK
Maga a hyerbloom pár ezer pontal erőseb, viszint ewbben a felállásban együtt van vela a Quicken és a Charged, így gyakolratialg kiegyenlített.Hypercarry: ATK > EM
Nincsenek reakciók, így értelemszerűen az ATK*Hypercharged: ATK >EM
Eze setben is az ATK a nyerő.
*Kazuhát leváltja Candace, bár elveszítjük a Swirl bónuszát, megkapjuk a tiszta Electro Chargedet, plusz az alap támadások is megkapják a fegyver passzív bónuszát.Szóval egyértelműen ATK, bár ahogy nézem a EotSF-et abból is híján vagyok.
Bér legalább könnyebb kifarmolni.
Fishcl C6 esetén kb mindegy a Miko és Cyno EMből akapnak bónsuzt, így náluk maradhat. -
xeon forever
addikt
Nekem meg hatra van a fegyo...60 a pitym... Szoval a mák még odébb van.
Raiden nekem 3 banner alatt lett C3. Egyszer C0 masodik banneren c1-c2, és most C3.
C3 szerintem akkor eri meg ha mar lvl 10 talent szinten vagy akkor a +3 szint ad még hozzá.
Szerintem az en esetem a mostani nyero szeriaval nagyon ritka.
-
F34R
nagyúr
Igen, en azt szamoltam mennyibe kerul C0-rol a karakter tokmindegy hogy mik vannak benne. A fegyvert azert emlitettem meg, mert noha a Catch nem rossz alternativa de messze elmarad a Enguflingtol. Nekem momentan most annyiba kerulne ugyanez mint amit szamoltam.
Leirtam vagy a forumon vagy pedig masnal privatba, hogy ezt a jatekot EN csak whalekent elveznem. Ameddig ezt nem birom megteremteni ez csak bohockodas reszemrol.#15616 xeon forever
En meg mindig nemtudom eldonteni hogy kibaszott nagy troll vagy, netan komolyan gondolod ezeket?#15617 Wayne
Nah igy legalabb latszik a kulonbseg, hogy erdemes fegyverre is felretenni. Pl R5 wavebraker's fin-re is kivancsi lennek mekkora kulonbseg lenne ott. -
xeon forever
addikt
Szamit mert a Base ATK-ja ebben az esetben ugy értendő, hogy a artifactok boostja utani a base atk.
Nálam 112% boostot ad Benni ATK után. HuTao base ATK 1572.Kokomi Sárkánykönyvel/Tenacity 4pc(48%+20%=??/ atk bonus Beninek) kezdek, majd Beni ulti, és utána Hutao érkezéskor már 6k ATK-val rendelkezik.
-
xeon forever
addikt
Bennetre tegyel ATK pieceket...
HP-ATK-ATK%-ATK%-ATK%
Kb 3000 ATK kell neki...
Mistsplitter a jobb fegyo.Én meg csináltam egyenlőre egy Raiden-Nahida-Bennet-Mona csapatot.
Abyss 12-3 meg igy sikerült... -
xeon forever
addikt
És ahogy irta FEAR is nekem nincs hozzá farmolva semmi artifact...
https://youtu.be/ZqN5UsEU6lM
Meg rájöttem, hogy itt nem látod hány % különbség van.
A lényegi különbség a Secret Art: Musou Shinetsu + level miatt most igy a Musou no Hitotachi Base DMG 852% -
Shiro
senior tag
Csak neked eme kis szösszenetet.
-
Shiro
senior tag
Az Engulfing Lightninggal kb 100-al több a Base ATK-od, így az ATK Goblet 46,6%-os bónusza neked 47-el több ATK-ot ad. Végül pedig a lándzsa paszívja a bónusz ER után ad 28% ATK-ot a bónusz ER után. Neked a 177% ER az kb 470 ATK-ot jelent.
-
emiki6
veterán
Kellett egy két perc mire leesett miért ütött nagyobbat az utóbbi... Spoilerbe tettem a megoldást, lehet találgatni, mielőtt megnézitek.
Nézd meg a kiindulási resolve állást. ~9 vs ~20... Kazuha az első esetben is swirl-ölt electro-t, nem kell az E előtte, maradj az általam említett rotációnál, bízz a theorycrafterek eredményében. A resolve értéken amúgy meglepően sok múlik.
Kazuha kb 30%-ot buffol, ha az kimaradt volna, akkor 250k helyett 175 lett volna kb.
10 resolve stack meg kb 10% (20 RS 20% stb.).
Sara, Ben és Kazu Burstje össz 40 RS-t adnak, amihez hozzájönnek következő rotációra, amit a rotáció végén particle-t összeszedett Ben és Kazu. -
emiki6
veterán
Nem jut rá erőforrás sajnos.
- Kuki: lvl 20 -> lvl 90, E -> lvl12, szerezni neki vagy 3 artit (EM build).
- Lisa: Szerezni rá egy rendes artifact setet raiden supportnak.
- Raidennek kéne szerezzek még pár jó piece-t, esetleg 90-re fellevelelni és 2 talentre rátenni a koronát.
- Közben ki fog jönni Alhaitham, őt is ki kéne majd építeni.
- Arról már nem is álmodok, hogy valaha kifarmoljak egy, netán több jó Blizzard setet. Dendro-ra fog kerülni a fókusz a magasabb dmg floor miatt.Artifact-em még mindig nincs elég darab és elég jó. Arti XP nincs, karakter xp és mora sincs igazán, amin nem segít, hogy BP-t nem veszek.
Még mindig csak egy nyavalyás kezdő vagyok.
Abyss 26 csillag lett amúgy, a Taser elvérzett a 11/3/1-en, oda elkélnének XQ és Beidou con-ok. Ezért is akarok egy hyperbloom csapatot, hátha ütősebb. Tighnari se lenne rossz ötlet amúgy.Johnny: Az amúgy nem feltétlen baj, hogy Ganyutól elmarad, mert a szerepük különbözik. Ha raiden-t teszek az egyik oldalra, akkor melt ganyut nem tudnám a másikra tenni, de tighnarit igen.
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem is jobban tetszik mint Ganyu gameplay szempontjából. A gyors kombók vele élvezhetőbbek szvsz, mint a melt setup -> állsz egy helyben és 2 másodpercenként lősz
Sebzésben elmarad persze melt ganyuhoz képest, de én pl egyik abysst vele csináltam meg amikor megkaptam Spread csapatban. A constellationök c3 és c5 kivételével mind jelentősen növelik a sebzést. C6 76%-kal erősebb a C0-ánál, ami szerintem simán túlsebez egy C0 Ganyut.
-
F34R
nagyúr
A rational teamben additional dmg-vel kiveve Bennettet aki kozvetlen buffolja Raident.
Mivel neki ugyanugy a csapatban kell maradnia, Sara-nak az EoSF artifact settet adnam.
Energy-Atk-Crit ezek kellenek substatba. Fegyvernek meg Skyward Harp/Elegy / Saccri#15468 Shiro
Mind1 majd ha kijon akkor is raerunk filozni rajta... addig meg megy a gyujtogetes az artifactokkal. -
xeon forever
addikt
Kiprobaltam ezt a csapatot, hat skill issue redesen...400K max dmg hoztam ki Eulából.
Köszi Shiro
C1 Sara, hát erről beszélünk rég óta, hogy a 4* karikat sokszor nehezebb kihuzni egy banneren... Ezert tartom jó ötletnek a fegyver bannert, mert ott is bárki jöhet a fegyver mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged