Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Áh, én csak örülnék neki, nem lenne túl nagy kihívás szerintem mert nincs a fatuiknak sok HP-ja. Ezek a nagykutyák most sokkal brutálisabbak, majdnem a millió HP-nál vannak.
Jelenleg a mostani néhány fatui-s szoba megy nekem a leggyorsabban, 10-15 másodperc alatt szétkapom őket. Persze ha kétszer ennyien lennének már nem menne ennyire gyorsan mert biztos nem tudnám leszedni őket AOE-ban egyszerre, de olyan vészesen nem tudná megdobni az időmet.
A kutyákkal viszont nagyon kicentizve lett csak meg a 36*. Pedig Itto 20k-kat üt stackjeivel, ugrása 40-50k-t sebez, a bikájával meg 72 ezer a rekordom, Hu Tao 57k-t üt charged attackonként.
Kezd nagyon elszállni a DPS check úgy érzem, persze annyira nem bánom mert szeretem a kihívást. De jobban örülnék neki ha a folyamatos nagy nehezítések helyett inkább új szinteket raknának bele, mostmár a sokkal nagyobb nehézségre illene a több nyeremény is (főleg ha ennyire jól megy a szekér
).
-
Sordoran
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
Jé és tényleg
Akkor ez chest reset lehet ami régen WL növekedésnél jött elő, mert tényleg emlékszem hogy ezeket már egyszer nyitottam.
Sorry a hirtelen ellentmondásért, kicsit PTSD-m van ettől a "chest respawn" dologról, mert 99%-ban csak clickbait és egy kezemen meg tudom számolni mennyi "új" chest került be meglévő régiókba megjelenés óta (most konkrétan egy a dragonspine-ban levő és egy liyuében a 4 ruin guardian mellett található ruin hunternél ugrik be).
Szerk:
The chest in Dadaupa Gorge is, actually, available from day 1. The problem is that the same chest is used during the “Crystal Tears” Archon Quest, and contained one of the items needed to purify Dvalin.
But miHoYo overlooked the fact that a chest (the “new” one) was previously placed there. If you triggered the quest without looting it (which many players did), it would vanish forever even after completing the storyline.
This was a bug, and it was corrected in the recent version. So don’t panic if you can’t find this chest. You were probably one of the lucky few who actually got it way back.
[link] -
-
jonnyjoker01
veterán
Nem akartam mélyen belemenni mert hosszú lett volna, de az Adeptus, mint cím igazából hivatalosan egy csoport megnevezése akik Liyuét védik, és Yanfei, Qiqi kivételével mindenkinek van szerződése Morax-szal. Nem csak annyi hogy természetfeletti lény valaki, hanem efelett még részese is a csapatnak. Szóval igen, ez a megkülönböztetés csak Liyuében van és hivatalosan ehhez a csoporthoz köthető
Annak ellenére pl. hogy Qiqi adeptus energiával van felruházva, nem számít egy adeptusnak mert nem tartozik ahhoz a csoporthoz, nem segít Liyuén és nincs szerződése Moraxszal. Viszont szent névvel lett felruházva a többiekhez hasonlóan ("The Perfected Lord who Aids the Anguished by Averting Misfortune").
Yanfei pedig annak ellenére hogy nem kötött szerződést Moraxszal, elfogadták hivatalosan is adeptusként mert Liyue jólétét szolgálja és félig adeptus, ami miatt nem halandó.
-
jonnyjoker01
veterán
Shenhe ugyan Cloud Retainer tanítványa volt, de humán, ezért van sima sigil-je. A többiek mind adeptusok (yanfei félig, qiqi pedig kérdéses, de több adeptus energiáját kapta meg hogy életben maradjon, szóval lehet annak is venni akár). Shenhe megkapta az adeptusok elismerését mivel bizonyított lore szerint, de külön speckó képességet / erőt nem kapott tőlük, közönséges halandó ettől függetlenül ("...Were she not a mortal, one would like to have her stay by my side." - Cloud Retainer)
-
F34R
nagyúr
Nekem sem engedte.!!! de leteszed talcara majd vissza utanna tudsz torolni. Most mar elore megirom Notepad-be es csak copy-pastezom. A Battle Pass egyebkent nem valtozott semmit a kezdettol fogva szoval nem ertem miert kerdezi azt is meg.
Wish? Persze szeretnek ha nem olyan rohadt draga lenne a kivansagotok. Nah igen a valasztasi opciok meg hagyjuk.. nemelyiknel bepipalnam, hogy szar volt. De ilyen nincs igy kenytelen vagyok modoralni magam.
WL level az minek? a Hilichurl meg mittomen kiknek felesleges, meg az eliteknek is. Attol meg nem lesz jobb drop-rate, kihihvasnak majd a whalek ugy is kisirjak az Abyss Floor emelest.
-
Sordoran
addikt
Bízom bennük. Yun Jin csak kabalának kell, 4*-os lesz szerintem is így nem látom sok értelmét komolyan invesztálni bele. Bár ha jó support lesz, akkor lehet berakom B csapatba. Shenhe pedig gyanítom dps lesz, és bár van már cyro dps Eula és Ayaka is, valamint kell Ganyu is nekem, de még ő is elfér.
-
jonnyjoker01
veterán
Hmm én Kazuhával azt vettem észre hogy a Mirror Maiden spawnolásának pillanatában van egy 1-2 másodperces lehetőség a CC-re, utána válik mozdíthatatlanná. E-jével "fel tudom dobni" a levegőbe és esik egy szépet. Nem tudom hogy venti E-je hogy működik de gondolom hasonlóan Kazuháéhoz. Lehet megér egy próbát hogy ulti előtt E-zel azonnal ahogy spawnol , lehet úgy beszívná a feketelyukba.
A cryo cicin rohadt idegesítő, van hogy működik rá a CC ha nincs pajzs, van hogy úgy áll mint a beton. De maga a pajzs is egy bugos fos, úgy kéne elvileg működnie hogy addig van pajzsa amíg élnek az állatkái, de egy csomószor csak úgy beragad a pajzsa és nem spawnol állatkákat. Meg egy csomószor ha leszedted a pajzsot instant felrak magára egy újat.
Gyűlölöm.
Ja meg esetleg overloadot vagy electrocharged-et próbálnám ki, azok univerzálisan staggerelnek lehet úgy is össze lehet valamit hozni.
-
jonnyjoker01
veterán
Most végeztem melóban, ránéztem. Statok tökre rendben vannak, a videódat megnéztem az itt a probléma hogy nem charged attackolsz. Amit én csinálok a videóban az 2 normal attack + 1 charged + dodge (anim cancel). Mivel neked C0 ezért a charged után ugrással kéne megszakítanod az animációt. Sima püföléssel nem nagyon jönne össze az az 57k, meg elemental reakciók nélkül se.
Viszont látom te a Deathmatch-et használod, annak még jobb lenne a melt, ha vannak cryo supportjaid.
-
jonnyjoker01
veterán
Pedig van benne potenciál bőven, .
És még milyen lenne Homával Dragonsbane helyett és jobb artifactekkel
Oké, nem sikerült egy ciklussal megölnöm, de ettől függetlenül nagyon keményen oda tud csapni. Ha minden krittel, akkor ~50k+20k+8k sebzés egy N2C kombóban (2 normal attack +1 charged). A kombókat érdemes gyakorolni és a charged attack animáció megszakítást.[link] - nagyon részletes guide Hu Taohoz.
-
Sordoran
addikt
Nem tudtam nézni streamet, csak rövid videót néztem meg. Akkor most 3 banner lesz?
Utoljára ilyen februárban volt, mikor Hu Tao-t utolsó pillanatig titkolták, és akkor Xiao, Keqing majd Hu Tao volt 2-2-2 hétig.
A re-run bannerek amúgy mehetnének 2 hetekkel, így sűrűbben jönnének, több férne bele.
A három 5*-os közül egyedül Itto érdekel valamennyire, Eula megvan, Albedo pedig továbbra se jön be, nem látom erősségét. (valaki leírhatná, lusta vagyok rákeresni) Geo supportnak ott van Zhongli, verhetetlen.
-
F34R
nagyúr
Most viccelsz?
Albedo next banner szoval ez is eros. Venti is megvan?
Nekem hianyzik: Mona, Diluc, Xiao, Ganyu, Childe, Albedo, Kokomi, Yoimiya, Eula, Klee, Venti.
Egyszoval mindenkiCsinalj support Ganyut
60k chargedet eletembe nem lattam
-
F34R
nagyúr
-
Sordoran
addikt
Húha, akkor sietni kéne event-el.
Vagyis már megvan utolsó előtti szint is, csak 20 pont hiányzik így újra kéne tolni. Már ott is éreztem hogy valamivel erősebbek ellenfelek a sztori szintekhez képest, de ha az utolsó még nagyonn kihívás, akkor neki kell ugrani. Talán végre lesz értelme használni kártyákat, és csapattagokat is cserélni.
-
jonnyjoker01
veterán
Mivel Raiden national team az egyik amit használok abyss-ban, ezért nem nagyon maradt olyan pyro karakter aki jól tudja Ganyut supportolni, úgyhogy EM-re nem álltam rá. Milyen karakter lenne jó még ganyu melthez Bennett és Xianglingon kívül?
Amikor még nem volt Zhonglim, akkor esett Dionára a választás amikor healert kellett választani a csapatba a shield, cryo resonance és a Favonius bow miatt. Ganyu nagyon szereti ugye a pajzsot, hogy ne lehessen az enemy részéről félbeszakítani a célzást. Most már van Zhongli így komolyan azon gondolkodom hogy kihúzom Qiqi-t
De a Favonius bow hiányát is megérezném, nagyon sok energiát ad Diona a csapatnak így.
-
Shiro
senior tag
A Redhorn DEF alapu DMG bónusza Flat és nem % tehát 2000 DEF esetén +560ATK Normal és Charged Attackok esetében. Szóval a metek eredménye: Noelle esetében a Redhorn (R1) a Whiteblindnél (R1) kb 12%-al illetve (R5) kb 4%-al erősebb. Részemről lemondok róla, az a 4% egyszerűen túl sok Fate-be kerülne. +Nem egy olyan fasza tüskés buzogány mint Itto Splash Artján.
Van egy olyan érzésem, hogy a Mihoyo nem igazán szeretné ha Noelle hozzá jutna hozzá illő 5 csillagos Claymore-hozJöttek karakter animációk is: Arataki Itto Gorou ui. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kiszivárognak a bétából az infók, egy héttel későbbre vártam. Illetve bár "100%"-ra mondanám a hitelességüket, de a karakterek és tárgyak tulajdonságai a későbbiek folyamán változhatnak. -
kill_switch
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát gyűjtögetem
Csak azokat a karikat/talenteket húzom fel amiket tényleg használok, és igénylik is.
A legjobb példa Zhongli pajzsa...szinte folyamatosan használom, de így is olyan iszonyatosan OP, hogy teljesen felesleges megkoronázni, így pl csak 9es...
Aztán szépen lassan összecsordogált az a pár milkó -
F34R
nagyúr
dehogyis.... nagyobb Constellation eseten hasznos dolgokat kapsz... mig itt a Healeleshes kapcsolodot..plusz HP-bol nem kapsz annyi Dmg mint egy Crit rate/dmg eseten. (Hu Tao mas mert ott a sebzese abbol scalelodik) Hiaba lesz 50k hp Kokomi.. ne ertsd fele egy Healertol ez kurvajo. allitolag lesz olyan event ahol pl a crit nem lesz ervenyben, vagy a nepszeru Cyro/pyro/electro debuff eltuntetik... es akkor Kokomi fly
Viribe behozod valamikor?
-
F34R
nagyúr
Igen de kb ennyi a max belole, mig a tobbi emlitettbe azert van jocskan tartalek es buffal szinte vegtelensegig skalazhato... viszont szerintem healerkent es med dps kent nagyon megallja a helyet.. kar hogy a burst nem tart sokaig. osszevetve mikor Barbarabol csinal az ember dpst neki csak a charged attackra es az vaporizera hagyatkozhatsz dmg szinten, de a karakter eredeti funkcioja a heal elvesz, vagy csak minimalis... ezzel szemben Kokomi mindkettot teljesen jol ellatja.. Nem Broken, de nagyszeruen Ballanszalt. Nem mellesleg nem kell vert izzadni az artifact domainben, es f2p fegyverbol is van tobb valasztas. Majd egyszer behuzzuk ot is
-
Sordoran
addikt
Nem tudtam nézni streamet, de máshol úgy olvastam Hu Tao mellett lesz. Ennek örülök, hiába van már meg, nekem kellene a C1 Hu Tao. Első 5* csak 50% esélyes, ha nem jön be, kivárom majd 2.3 streamet, mivel Ganyu és Yae is kell. Bár nem kell csapatba Thoma, szóval józan ész Childe mellett szólna, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest